[心碎]Stephy同TB小牛暗交兩年 齊戴情侶紅繩!!!

126 回覆
23 Like 144 Dislike
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
如果佢喺香港再開演唱會,比人恥笑我都一定要買最貴飛去睇
初見 命運之倫 京都之雪 不要離我太遠 心甜
好多都好好聽
我細個好鍾意佢同theresa
買撚哂佢地啲書仲去書展鳩叫舉牌。。。

我有買傅穎本書仲去咗書展搵佢簽名同影合照
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
好多都好好聽
我未願意好似唱比呀甲聽咁

場面佈置奢華 來相約試婚妙
係強國番咗黎之後
有 戒心 分手的情書
雖然都高質
但總係無金牌大風時期d歌咁有味道
我會快樂的
同埋a life of love?粉紅色個本
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
好多都好好聽

美人是咪書展吹哂bb一夠鐘入場就鳩叫鳩衝大叫傅穎嗰啲fans
同屋主都冇鳩
原本未恨嫁還害怕保證的說話
屌你
傳家班呀 t’s family 同埋欣賞會
Stephy Fantasia
之前江若琳同阿sa呢d影壇素人爭影后都爭輸咗
希望stephy會成功
刀甲咁大碌都唔要要假狗
A time auto correct
我屌你老母臭閪死tb
万刀甲一直都食死貓
入地幸福開心就得啦,TB關你地撚事咩
入地幸福開心就得啦,TB關你地撚事咩

哎喲喲,口講開心幸福就得但就開post問人揀個無錢但令你開心幸福嘅男人定有米比你高質生活嘅男人好
夏蟲不可語冰
TB 不能射精
之前江若琳同阿sa呢d影壇素人爭影后都爭輸咗
希望stephy會成功

全力支持stephy
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
好多都好好聽

我有買傅穎本書仲去咗書展搵佢簽名同影合照
我會快樂的
同埋a life of love?粉紅色個本
A time auto correct

我有買米原康正幫傅穎影嗰本寫真但比屋企人丟咗
佢而家唱歌應該進步咗好多
其實佢把聲好甜
香港啲男人係咪輸得俾班TB 多所以咁憎TB
俾著我都揀個TB 啦
香港啲男人廢得嚟仲要扮自大,淨係識得用下半身嚟諗野
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
其實佢把聲好甜

雞仔都係欣欣fan?
香港啲男人係咪輸得俾班TB 多所以咁憎TB
俾著我都揀個TB 啦
香港啲男人廢得嚟仲要扮自大,淨係識得用下半身嚟諗野

全香港男人你識哂咩
細個幾中意聽佢d歌,會全隻碟咁loop
又睇晒佢同方力申d戲
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
其實佢把聲好甜

雞仔都係欣欣fan?
細個幾中意聽佢d歌,會全隻碟咁loop
又睇晒佢同方力申d戲

無咗佢地嘅孽念深戲完全唔想睇,阿寶由stephy變成劉嘉玲,叫我怎能接受
失戀日已經無晒興趣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞