[心碎]Stephy同TB小牛暗交兩年 齊戴情侶紅繩!!!

126 回覆
23 Like 144 Dislike
用假鳩屌足3日3夜都得啦

假鳩只是膠,怎能跟充滿體溫同熾熱愛意的真鳩相提並論
真鳩只是死魚,怎能跟曉震曉轉彎的假鳩相提並論

你嗰條死魚咋啩
用假鳩屌足3日3夜都得啦

假鳩只是膠,怎能跟充滿體溫同熾熱愛意的真鳩相提並論

有理由相信吉清係雄豆豆真男人

弘b我係真漢子嚟
聽完黑白照都知佢童年陰影好大
佢同咩人一齊 開心就得啦

扮作開心天真知不多 未夠兩歲你竟拋棄我
成日覺得佢好神秘,好多藝人都鍾意哂全家合照/姊妹情深樂也融融,但佢咁耐以嚟剩係得阿媽曝過光,佢有個家姐同哥哥從來都唔聽佢提過。
首映見過佢家姐 一啲都唔似

剩係睇童年照見過
我唔信!唔信!

我都唔想相信呀
Kary miki都已經上岸做幸福少奶

眼望自己愈來愈老 老無所靠
真係陰公

每晚都只可以拎住小方張相黎摔碟
幾個之中Stephy最有錢 有心搵個男人實搵到

以佢外貌條件+性格獨立唔煩唔痴身,大把男人肯埋佢單啦 但佢已經有小牛喇
帶條繩就話人地拍拖

我都希望這是假的。。。
TB最仆街 點扮男人都唔似嫁啦

根本就唔會有男子氣慨

非也 佢哋真係好man又細心
兩年喇

佢同小方分手差不多兩年了
點估到憫情原來唔係鍾意古古力 鍾意磨豆腐
TB最仆街 點扮男人都唔似嫁啦

根本就唔會有男子氣慨

非也 佢哋真係好man又細心

我以前讀女校咩都見過,外表幾man幾細心溫柔都好,無棍真係爭少少
點估到憫情原來唔係鍾意古古力 鍾意磨豆腐

你哭著對我說 童話裡都是騙人的
万刀甲都食唔少女la
Stephy要幸福喔
其實佢背景係點 佢比屋企人拋棄?
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心
啊寶
其實佢背景係點 佢比屋企人拋棄?

佢父母喺佢兩歲就離婚,對父親印象好模糊,佢有家姐同哥哥但兩者都大佢十年以上,佢媽媽一個女人湊大佢三個,所以佢好孝順媽媽,黑白照啲歌詞係表達佢對父親嘅感受。
https://youtu.be/yZKZlMnAGyw
万刀甲都食唔少女la
Stephy要幸福喔

Stephy幸福就夠
不速之客再難博我歡心
親疏之別大得叫我灰心

好聽
好多歌都好好聽
如果佢喺香港再開演唱會,比人恥笑我都一定要買最貴飛去睇
啊寶

最新版阿寶是劉嘉玲
假狗好嗎
小牛B死了
初見 命運之倫 京都之雪 不要離我太遠 心甜
好多都好好聽
我細個好鍾意佢同theresa
買撚哂佢地啲書仲去書展鳩叫舉牌。。。
假狗好嗎

上面有位巴打話假鳩正野喎
我未願意好似唱比呀甲聽咁
小牛B死了

新春佳節用假陽具自慰真是牛逼死了!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞