【molamola】阿仙奴17-18球迷吹水區 CDLXX

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=okD4djxcQhg&feature=youtu.be

一縮後就比人禁住黎屌 對熱狗同猁都係要同佢 鬥逼鬥亂
iwobi 唔岩用 ,講到尾其實係差個高基型防中
高斯尼同細梅真係不了
我都係覺得買返防中細梅會爆少d

防中唔洗諗啦
買得都會係夏卡呢類用波型
肯用純掃蕩型既就唔洗放走99
用到波又防守勁既又唔到阿狗買

早兩年買左簡迪咪唔洗煩囉屌雲加老母
早兩年雲加走左咪唔使煩
今年都走得架
唉 佢琴晚個激情樣

一句講哂啦,雲賊不除,談何復辟?
支持鼻屎佬
呢個陣即係放棄中場
同投降無分別
琴晚有睇波都唔會講得出阿狗可以踢442
好多印象派仲停留喺韋拉比提年代
all in 歐霸
Laca 嗰兩球真係
琴晚有睇波
隊波廢到咁
係咪執左去好過?
好彩基佬當年簡12號
「咁都射失?」槍迷怒燒拿卡錫迪波衫

http://now.com體育】阿仙奴在北倫敦打吡對陣熱刺鎩羽而歸,錯失扳平機會的拿卡錫迪慘成球迷洩忿對象。

阿仙奴作客熱刺的比賽表現不太對辦,被對手全力壓逼,最終一球落敗。球迷對此當然非常不滿,而其中一位受到猛烈評擊的,正是後備上陣的拿卡錫迪(Alexandre Lacazette)。這位法國小將在比賽末段有2次扳平機會都差之毫釐,賽後有憤怒的球迷遷怒於他,竟然企圖以報紙作為媒介焚燒他的球衣。要知道此舉代價不菲,英媒稱該件印有拿卡錫迪姓名的球衣價值或近116英鎊,折合逾千港元,可見該球迷的怨氣之大。

阿仙奴下一場聯賽比賽將在香港時間3月2日凌晨上演,對手是英超榜首曼城。不幸的是,在此之前2軍尚要在聯賽盃爭一日之長短,意味著阿仙奴要雙鬥「藍月亮」,雲加要重振敗軍士氣之餘又面臨強敵,看來情況不妙。

26歲仲小將
講到442剩係韋拉比提先用得咁
琴日出陣容果陣好多人都話個陣好正路 但踢出黎...
Yes
一開波出個個陣無問題呀
但一踢唔起甚至輸就應該變架啦…
e.g. 左右翼換位,直接轉陣博埋佢
摩納哥拎住巴卡約高條撚屌都踢到
好多人都要換

不過換帥impact 最大
feel到拿卡係歐霸要橫掃了
442 如果係菱形中場都ok 但4132 仲要渣ga單防中
講緊4132係elneny打防中...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞