【molamola】阿仙奴17-18球迷吹水區 CDLXX

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咁講尋晚個場要焗住出三中場既話其實唔應該出奧燒
哥狗咪搵沙比打中堅 但係英超應該死得好慘
尋晚要打鐵筒應該一係咁出
auba
laca/iwobi mk
xhaka eleney
amn monreal mustafi kos bellerin

一係就咁出
auba
iwobi Wilshere xhaka mk
elneny
monreal mustsfi kos bellerin
岩啊 冇突破打邊有撚用
xhaka中堅唔係唔得
不過熱狗逼咁實以阿狗咁既配合能力一定踢唔掂
阿狗依家咪賣撚哂d快翼,得返堆攻中踢翼

冇人突破落底 所以一定係死去中間
😨still king ing ball
死老坑想學人踼鑽石中場
收皮算喇
咁講尋晚個場要焗住出三中場既話其實唔應該出奧燒

臭燒不知幾唔想踢啦
成日屌邊個廢邊個水貨
奶 英格蘭超新星 天才中場 — 用到殘
藍 威爾斯靈魂 — 變左失位撚
沙 德甲沙比 連沙比都覺得佢勁 —唔洗講啦
羊拿 德法甲神射手 — 高級禾仔
換左幾多個球星呀
仲想賴咩呀 用得廢就用得廢啦
唔好再幻想咩我地得二線球員 好似班廢獌咁
事實係人地一線黎變二線呀
雲加仆街啦
Bored ar
鑽石中場就搵埋laca落黎走位啦
上季對獌攻極唔撚入,最尾咪靠最簡單果招落底傳中追返

依家人腳點換都踢唔返呢招出黎
true
到時換左又後悔沒得屌
反正都係後悔
不如屌過另個閪啦
Find a sp is ok
唔想呢到啲變柒頭獌
一味賴球員 冇球星
Know back home is ok
你兩攻中入中 咁條邊就梗係對閘打嫁喇
但對閘次次上到去 一係就波都未出就拍甩左
一係就橫傳返入中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞