【molamola】阿仙奴17-18球迷吹水區 CDLXX

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
仲有mk果兩下食到一早可以end game
士氣波
知到鏡頭會影到,就扮熱血
踢901算啦
痾屎唔出?
開波冇耐臭燒有球反擊3打1傳得衰到

估唔到mk隻左腳廢到咁
舊年已經要走啦!前四都不保
錯哂位啦,擺錯邊做乜鳩,兩個都唔係突破型邊鋒
約已續,理撚得你
350k fat fat
美羊過份錫身又hea 係出黑b先有前鋒應有既拉散作用

估唔到mk隻左腳廢到咁

尋晚半場有人話mk打左係幫夢守
但又唔講下son係右邊撚比狗撚到咩咁
一早兩邊交換結局都可能唔同左啦
成條中埸要換人 埃及後備x朗 out
要打巴塞果隻傳控既話應該得牛奶mk奧燒合格
x朗比波係準,但佢真係雞肋,打強隊永遠唔會有咁多空位比你傳波,以佢用波能力,我夠膽講
一日以佢為中埸核心,一日打強隊都係輸
係得車仔咁on9唔逼你比你做波,鏝熱猁唔洗講,
獌都唔會比你中埸咁輕鬆
所以佢既長處用唔著,但缺點一大堆
一係就放左佢,我既話會想擺佢落中堅試下

—mk—羊—燒—
-夢—奶—藍—比-
—植—X朗—梅—
———ooo———

擺後一格,叫做後埸用波能力加強,可以發揮返佢啲長波,少左d遠射,但唔洗睇佢瘋狂向後傳
防守方面可以操既姐,k6後生都打前鋒la
同埋x朗其實路數可以,佢係身後波要跑果啲唔得,跑唔郁,打中堅可以跑少d,頭鎚方面是7但la 牙梅一個頂晒
我都覺得出錯陣
明明上場2&b同mk一左一右都搶好多波
焗住要出三中場

估唔到mk隻左腳廢到咁

尋晚半場有人話mk打左係幫夢守
但又唔講下son係右邊撚比狗撚到咩咁
一早兩邊交換結局都可能唔同左啦
我都覺得出錯陣
明明上場2&b同mk一左一右都搶好多波

尋晚個陣mk打左=放棄左路進攻
燒打右就廢一半武功,防守都無咩建樹
三中場防守亦唔係特別出色

出返上場個陣,中場用牛埃
起碼左右兩邊既翼(mk+禾比)都會幫到防守
燒打中路亦有空間發揮
高斯爾尼儘管本季仍是防守主力,但可能長期傷患加上年紀已不輕,近數月看到一些埋身壓迫往往不是慢了半拍便是被強行爆開(對曼聯一戰普巴直接以身形壓過),整體水平下滑,看來防缐人腳下季要繼續補充一下了。
換咩呀換領隊啦
巴舒踢2場 都有波入
Fm大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞