沈陣營第九十八期 - 怎麼啦,你累啦,說好的,淡倉呢?

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
老美
朱仔吉倉,如果滅門就靠你他日重振沈門,記住自己任重道遠
唔好講埋d 大吉利是既嘢
冇事,點會有事呢?

搞吓氣氛緊要㗎啦
樓王 你持倉既野咁穩陣 唔洗驚啦
我都吉左80%現金
連登沈門又要換一代人
你話大陸佬cash out 過年我明
但老美跌乜春呢?調整都唔係一星期跌1000 點咁離哂大罩啩?
仲要係無乜壞消息下單日跌咁多?
一起身見到美帝三傻針到咁
今次個沈判月好痛啊師父
如以50萬計,我正常賬面上仲有皮幾嘢利潤可以跌嘅,已經輸返幾千出嚟

多數係防守性股票,除非系統性崩潰(社會經濟蕭條嘅大型熊市)

否則應輸極有限,有機會部份股票會逆市上升𠻹

2018年開始就保守,縮注、揀防守型股票,保住本金最緊要,其他假嘅
大家頂住!
我記得之前大師兄,二師兄,樓王都講過
當師傅個樣鳩屎到你阿嫲都想打柒佢既時候,大户就已經拎好狼牙棒、激光劍準備爆師傅後庭!

頂住!
美股成個一個月升幅冇左
挨得過沈判月就是沈門反擊之時
星期一估計

1. 聖獸優美入嚟叫囂
2. 師父全日準時出稿
3. 如有得上公仔箱做live,必定話早已叫你哋減倉,「我已一股不留」
4. 確認淡勢已成,危機已發酵,恆指進一步睇29800,可以開淡倉試沽

星期一估計

1. 聖獸優美入嚟叫囂
2. 師父全日準時出稿
3. 如有得上公仔箱做live,必定話早已叫你哋減倉,「我已一股不留」
4. 確認淡勢已成,危機已發酵,恆指進一步睇29800,可以開淡倉試沽

我估國家隊入場拗腰上返去都唔出奇

可能師父已經食左一半淡倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞