Super Junior SS7 in HK 狂歡應援相愛相殺討論區(15)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
我都想買飛呀
metoo
留意埋今個星期啦 一定有人臨時唔得嘅
新post lm
淘寶有假手燈賣 99蚊枝
搵緊飛嘅時候見到原來咁都有得賣
賣比我果個都係因要返工所以放
不過依家出現變數
本黎講好1400賣block c
現場由佢個妹面交
我本身打算去面交果陣比返原價1680
但佢依家話如果即時要就2500
到會場面交就1400
1400蝕讓
係呀
所以我有打算比返原價佢
不過佢依家咁講我都唔知點算好
少少伏咁既 點解即時要加錢
問多兩下
2500就可以比我揀block a 或 block c
剩低果張就比佢朋友
等我試下問1800賣唔賣先
係架,勁衰
好似坤人
//@蓝家第一民间组织
大陆姐姐们 这里是一枚马来西亚妖精[爱你]@李赫宰是初衷_ Soompi Twitter Best Fandom投票需要大家[太阳]这个投票呢是真真实实有奖杯的[馋嘴]哥哥们2014年也拿过了这个粉丝奖[鼓掌]这个投票有两回合,现在第一回合已经截止了,现在前三是嘎七,防弹,茶蛋。我们貌似是第4或5的[泪]因为近来大家都在关注SS7[允悲]推特真的好少人投票啊 我们家的实力不止这样啊[哼]所以大陆姐姐 能翻墙的就翻墙去投吧[鼓掌]一起给我老司机这个奖
[给力]第二回合投票时间: 3/2/2018 KST 8PM/北京时间7PM~4/2/2018 KST 8PM/北京时间7PM
*24小时的时间投票【2.3 19:00-2.4 19:00】
[给力]投票方法
发贴文(得写些字) 并标注#TwitterBestFandom##TeamSuperJunior#
[给力]注意: 禁止用表情。禁止发照片。贴文只能有以上两个话题。禁止retweet只能自己发贴
大家加油
#SuperJunior##ELF#

https://www.weibo.com/6275211462/G1f2ikj5y?type=comment#_rnd1517554575654//
我都覺好伏喎
小心啲好
成件事怪怪地
係呀
算啦,再搵過!!
好伏
唔明點解d人話自己唔係黃牛但又咁閃閃縮縮
尋日先同班fd講完
要追既話洗鬼佢講咩
仲有話知道哂佢地d行程. 又拎黎買
而家就算放原價要大把人要
佢仲要減價好似唔係幾合邏輯
應援已出! ! !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞