Super Junior SS7 in HK 狂歡應援相愛相殺討論區(15)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
包你唔會後悔
我第一次去 表示好興奮
我都係第一場super show啊
同埋第一次自己去睇
往年我坐山頂都係high 過前面
但總會有幾個人唔high 黑哂口面 但又唔知點解有飛既人
我第一次去 表示好興奮
我都係第一場super show啊
同埋第一次自己去睇

我都係啊 人生第一場演唱會
仲有兩日炸
好緊張
大家練好應援未

好期待 除咗練應援仲要練下隻腳!係時候使出香港妹特技 Dup地!
係 大家記住要dup 地 練好把聲
我有個少少既目標就係搞喊佢地
希望sjhkelf個聯合應援可以感動到佢地啦

有無dup 地既片 想睇
不過要幾時dup
我係人生睇一次自己一個睇演唱會
我都覺有時山頂high過前面
係米有人放飛???
x2
仲有兩日炸
好緊張
大家練好應援未

好期待 除咗練應援仲要練下隻腳!係時候使出香港妹特技 Dup地!

不過要幾時dup

不定時 不過我印象中dup地呢樣嘅出現 係用嚟召喚佢地encore
你捕下sjhkelf 個讓票event
頭先半個鐘已經有兩個讓票 不過同時都好多人捕緊
無記錯Talk有時都會dup地黎應佢地
仲有兩日炸
好緊張
大家練好應援未

不過要幾時dup

不定時 不過我印象中dup地呢樣嘅出現 係用嚟召喚佢地encore
無記錯Talk有時都會dup地黎應佢地

自dup地出現之後 D&E嚟dup KRY嚟又dup 啊圭嚟都dup
SS5個陣已經有Dup地
全場人DUP,仲要DUP得好大力,好驚個場冧
圭個次明明係solo con都dup左好多次😂😂
一路睇一路r曬頭
鵝係銀乞k
我覺得好可愛
sjhkelf好快比人mark曬
真係要捕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞