Super Junior SS7 in HK 狂歡應援相愛相殺討論區(15)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
Kpopshow8
我屌佢老母早日死全家
!!!!!
原來套野已經一直播緊?
賣假野?
直接走數
咁仆街! 無上過水?
可唔可報警
好似有個係叫舉報詐騙個啲
無上水
會報但作用不大
下次可以掉上黎睇睇先 代購真係要搵相熟
要買可以提供我買過既代購比你 佢地全部都係ELF會好啲
知道
下次唔會咁衝動
下?俾完錢都走???? 好賤!!!
開始有啲原價加手續費飛放緊出離
ig search 下ss7hk
但要小心係咪呃錢!
fb個啲演唱會飛平台 頭先見到980 同880原價加手續 不過好快就無左 我都買唔到
我有一張$1280 block 6 row y, 諗緊去唔去...
仲未去快達票拎,原價加手續費有無人有興趣?
《偽少女。真廢青。韓流假期遊記》

【星期六就係啦!】 SS7應援教學
本周末Super Show 7終於來到香港站啦!!!
說是提前跟大家慶祝情人節,
為了令大家有個難忘的晚上,
哥哥們都努力練習中,看藝聲Oppa的IG就知道,
既然他們都這麽努力,我們也應該努力應援吧!
原本想製作文字版應援……
但剛好SJHKELF有相關的帖子,
就順來個水推舟,一天記一首應該可以吧?
另外,如果The Lucky Ones中,
我們跟著一起唱Biang Biang Biang Biang的話,
赫宰應該會很喜歡吧?

SS7 in HK尚餘6天!!!!
看了@阿飄_everyday好開心 的話題回想了一下
那些年nh最著名櫥窗組合鬧過的彆扭/吵/打過的架/“撕過的逼”,或許還有更多[doge]但是每一個都覺得好幼稚[doge]以後的以後都一起幼稚下去[哈哈]

1、三瓶蓋水事件/藝聲踢
2、仁川大戰
3、HighFive哈幾碼/恰信一搜事件
4、泰國利特三選一掐赫宰脖事件
5、希大踢翻剛煮好的拉麵事件
6、草菇漢江拉麵事件
7、神童精神垃圾事件
8、赫宰不和東嗨嗨說心裡話,東嗨嗨哭鬧事件
9、十元吃赫宰的機內餐被赫宰說是強盜事件
10、赫宰穿了希大T卹/赫宰吃了希大炒飯上的煎蛋/赫宰說希大穿紅褲子影響團隊協調性上至親筆記事件
11、神童討厭成員事件--東嗨嗨/希澈穿神童外出服當睡衣
12、賢敏因宿舍分房間產生分歧使關係生疏事件
13、厲旭和東海吵架把赫宰趕出房間事件
14、厲旭發短信沒說敬語利特生氣事件
15、晟敏一筷子把拉麵夾走,藝聲生氣事件
16、大小雲說互相都在籌錢僱殺手殺掉對方,但礙於金額比較大至今沒有實現事件
17、赫宰因為利特手機存全名委屈事件
18、藝聲墨西哥向希大發火哭著說我們不是superjunior麼事件
19、赫宰柳熙烈不知道為啥黑臉東嗨嗨事件
@理想型是世界银鱼
你若安好那還得了😂😂🤣🤣
_寒云妖

19唔係好記得
no other 個個真係
想問草菇拉麵個個係咩
o個個係講緊u時期嘅產物...
因為係忙內所以要負責煮野食
點知因爲要煮太份預嘅水預太多搞到d味太淡...
看了@阿飄_everyday好開心 的話題回想了一下
那些年nh最著名櫥窗組合鬧過的彆扭/吵/打過的架/“撕過的逼”,或許還有更多[doge]但是每一個都覺得好幼稚[doge]以後的以後都一起幼稚下去[哈哈]

1、三瓶蓋水事件/藝聲踢
2、仁川大戰
3、HighFive哈幾碼/恰信一搜事件
4、泰國利特三選一掐赫宰脖事件
5、希大踢翻剛煮好的拉麵事件
6、草菇漢江拉麵事件
7、神童精神垃圾事件
8、赫宰不和東嗨嗨說心裡話,東嗨嗨哭鬧事件
9、十元吃赫宰的機內餐被赫宰說是強盜事件
10、赫宰穿了希大T卹/赫宰吃了希大炒飯上的煎蛋/赫宰說希大穿紅褲子影響團隊協調性上至親筆記事件
11、神童討厭成員事件--東嗨嗨/希澈穿神童外出服當睡衣
12、賢敏因宿舍分房間產生分歧使關係生疏事件
13、厲旭和東海吵架把赫宰趕出房間事件
14、厲旭發短信沒說敬語利特生氣事件
15、晟敏一筷子把拉麵夾走,藝聲生氣事件
16、大小雲說互相都在籌錢僱殺手殺掉對方,但礙於金額比較大至今沒有實現事件
17、赫宰因為利特手機存全名委屈事件
18、藝聲墨西哥向希大發火哭著說我們不是superjunior麼事件
19、赫宰柳熙烈不知道為啥黑臉東嗨嗨事件
@理想型是世界银鱼
你若安好那還得了😂😂🤣🤣
_寒云妖

19唔係好記得

19 好似係美人呀個時?赫海有太多次冷戰都記唔清
no other 打榜個期先經典
no other 個個真係
想問草菇拉麵個個係咩

草菇拉麵係 佢第一次煮十幾人份量拉麵 但無控制好個水量 放得太多水 好似漢江咁 然後就比特哥嫌棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞