[I/A]MonsterStrike怪物彈珠(台/日)[1]開張大吉

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
kiejackie
求加

新手加入 想請問有冇話升邊隻先同打咩關刷邊隻有助組隊?

新手要識開街場找人幫手
首先打普通關拿極運光龍
之後用木天招三個極運角打水蝶 or 當造5倍分的降臨
台版gp 係咪冇曬位?

新手要識開街場找人幫手
首先打普通關拿極運光龍

新手要識開街場找人幫手
係咪就咁開場 其他人就可以入嚟架啦?
首先打普通關拿極運光龍
啫係衝普通關到去拎極運光龍先? 我依家不斷打活動上級升緊lv
水蝶係活動/普通關嚟架?

sorry太多問題
想入line谷
台gp尋人,盲見字email
monsterstrike.lihkg@gmail.com
唔係係到留line id就得 ?
line id kaho007123
台板
line id:ming199411
10抽貞德入手
多謝支持
10抽貞德入手
多謝支持

10抽得梵高
想要貞德呀
Dklm 屬up真係伏到爆
250石得隻柳生同亞圖姆
只係想抽撒但啫
只係想抽撒但啫

屬up從來都只係油王同法老嘅樂園
只係想抽撒但啫

屬up從來都只係油王同法老嘅樂園

望住幾次10抽40星 心諗開box位都冇咁嬲
求入台版line
pasuegg
今個月妖后同貞德獸神化比真係差好遠

本身有3隻妖后 依家獸神化2隻算 無咩點強化

2隻都無
不過gamewith兩隻都比9分喎
應該唔會差好遠啦兩隻

2隻都無
應該唔會差好遠啦兩隻

因為妖后友情技無咩用 但運技竟然係友情暴擊 而且得反重。。。 本身諗住會係雙反加回復

2隻都無
應該唔會差好遠啦兩隻

因為妖后友情技無咩用 但運技竟然係友情暴擊 而且得反重。。。 本身諗住會係雙反加回復

雙反加回復
諗多左喇掛
光天都係就咁光屬雙反貫咋
有無台版巴打有line group可以比我入下

Line id plz

line i'd:kkc1811

Line id: thezerocheung

LineID:fbfishball

Thanks
貞德新友情技係咩?睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞