[I/A]MonsterStrike怪物彈珠(台/日)[1]開張大吉

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
我日版而家用line同附近的人都搵唔到場 有無人知點搞

[url]https://モンストマルチ掲示板.com[/url]
或者日版app

有冇巴打知小火龍玉除左睇電影 仲可以點樣入手??

慣左hkg+,原來未有pm

呢度未有pm
Btw我可以入去9up下嗎?

sure, 為左保障大家line id,你sd個line id去呢個email,標題寫你lihkg usename
monsterstrike.lihkg@gmail.com

Pmed

pmed

Pmed

SEND 左EMAIL

Send左email

SENT

sure, 為左保障大家line id,你sd個line id去呢個email,標題寫你lihkg usename

Pmed

pmed

Pmed

SEND 左EMAIL

Send左email

SENT

Sent
想問下要邊一隻好?
台版怪彈group

http://line.me/R/ti/g/UFfX382SGx
以上係審核群,條件吻合我會加大家入主群

PISH
求加line group
ID: nosurprisesplz

最近玩返,無曬街場痴線
點玩呀
台版怪彈group

http://line.me/R/ti/g/UFfX382SGx

PISH

入唔到呀巴打
台版怪彈group

PISH

入唔到呀巴打

求收留
Line id. fishhhhh1
新手一問,我有兩個台版account , 一個光天同雅格娜姆特X , 另一個係水天同龍馬 , 邊個做主account 比較好?
新手一問,我有兩個台版account , 一個光天同雅格娜姆特X , 另一個係水天同龍馬 , 邊個做主account 比較好?

我會揀水天
前面個兩隻抽激獸神祭都會抽到
Btw你唔要個個可唔可以俾我做小號

我會揀水天
前面個兩隻抽激獸神祭都會抽到
Btw你唔要個個可唔可以俾我做小號

謝謝,我就用水天開

我問一問我朋友要唔要個account , 如果佢唔要我留俾你
幾時先引繼到

Pmed

pmed

Pmed

SEND 左EMAIL

Send左email

SENT

Sent

Sent
台版新手一問
抽中神化妲己係咪可以重刷
台版新手一問

台版新手一問

水- 水天
火- 半藏/卑
木- 木天/羅賓
光- 光天
暗- 暗天

中左就backup得

不過主acc最好 水天 木天
台版新手一問

水- 水天
火- 半藏/卑
木- 木天/羅賓
光- 光天
暗- 暗天

中左就backup得

不過主acc最好 水天 木天

邊個好
幾時先有內置連機

ios開場好麻煩

Pmed

pmed

Pmed

SEND 左EMAIL

Send左email

SENT

Sent

Sent

sent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞