[I/A]MonsterStrike怪物彈珠(台/日)[1]開張大吉

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
中路西法
中左微兒丹蒂同羅賓
兩隻都已經中過

大晦日中左頭三隻請問評價如何
剩低d石應該繼續all in定等多日再抽
新手搞唔清楚 其實兩個祭既5星率係咪一樣
剩中一隻諾亞係咪算好野?
中得一隻world
個個都抽
唔留石追潘朵拉
個個都抽
唔留石追潘朵拉

留石就追到架咩

你新果3隻 左邊無咩用(勉強可打光爆) 中間果隻幾好(友情技ss都勁仲要反魔法陣) 右邊獸神化左好勁
個個都抽
唔留石追潘朵拉

留石就追到架咩

咁又係⋯⋯
搞到心郁郁想抽
剩中一隻諾亞係咪算好野?

都好啦 神化幾勁

回坑玩家應該重洗定繼續

回坑玩家應該重洗定繼續

撒旦 hate X 蘭斯 水輝 真田呢d獸神化左都好勁
大家估下今日下晝會唔會有新獸神化消息

希望一次開幾隻
伏十抽西王母,想要木天

你新果3隻 左邊無咩用(勉強可打光爆) 中間果隻幾好(友情技ss都勁仲要反魔法陣) 右邊獸神化左好勁

唔該曬巴打
獸神化對新手真係個好襟玩既目標 隻真田我打左成個禮拜料先進到
中路西法

走啦

回坑玩家應該重洗定繼續

太耐冇玩跟唔上 師兄有冇咩新手建議

必中中光限定

掙扎緊抽唔抽補底6星
宜家得100石係手
最衰又唔肯定自己係超獸完之內清唔清得切座塔
日版依家有冇得隨隨機入人場定都係一樣要用line?

回坑玩家應該重洗定繼續

先神化亞瑟 佢雙反泛用性高幫到你打好多究極關
之後提議你打下普通關拎送佢隻極運光龍用住先
呢隻game冇極運係冇人權
加上你啲寵大部分都要獸神化咗先有用
可以先獸神化娜娜美 用佢打隻超絕伊邪那美
打到伊邪那美可以用佢或者獸神真田打隻八岐
期間最好留石all in每月月尾超獸神祭
抽番隻木天 路西 或者新限潘朵拉易玩好多
剩係中左隻武藏
今日有必中6星
大家有冇抽到好野?

回坑玩家應該重洗定繼續

先神化亞瑟 佢雙反泛用性高幫到你打好多究極關
之後提議你打下普通關拎送佢隻極運光龍用住先
呢隻game冇極運係冇人權
加上你啲寵大部分都要獸神化咗先有用
可以先獸神化娜娜美 用佢打隻超絕伊邪那美
打到伊邪那美可以用佢或者獸神真田打隻八岐
期間最好留石all in每月月尾超獸神祭
抽番隻木天 路西 或者新限潘朵拉易玩好多

引走d加蛋佢先啦
必中6星一次過中5隻,宙斯、暗神、大小喬、MDT、十兵衛
開心得濟課一pack中埋南丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞