沈陣營第九十六期 - 熊途末路,師父夾春

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
期結呀大佬!
明知特老母開brief你仲亂咁插飛落,會唔會好易奶嘢呀
技不如人賴鳩頭? 好大膽
lunch都冇胃口食

metoo
見到咁多ching咁傷,我慶幸自己尋日熊蝕2500之後決定食花生
雖然走左之後就插水有啲唔忿氣
師父上個禮拜四高調開淡倉禮拜五就比人夾到傻
而家佢啲熊仔餅多數自私食
師父同船 屍骨無存
開淡倉啦 我真係屌架啦
兩三日無左3皮幾 我嬲撚到跳呀
個勢咁強橫仲開淡倉

叫佢開淡 我d牛先回到本呀
師傅唔係你話叫開就開嘅
唔該你俾番少少尊重師傅

師傅害到我雞毛鴨血 新年前先咁搞
你比返33500我呀
你睇清楚自己做緊乜先啦!
點解要跳嚟跳去咁撚辛苦呢?
你又無呂布咁嘅身手,
點解唔睇定先落注吓吓疴落去呢
技不如人賴鳩頭? 好大膽

升個轉 你諗都未諗到佢以經倒頭升 怪自己貪啦
好!!!!
呢個威威,Agger
無得估,你過埋夜姐係俾莊睇撚住嚟打,我今朝遲咗起身都揾到餐茶,點解要咁辛苦呢
你個名
唔好啊我得番極少貨
琴日連我心愛HSI36200B8都平左
好彩知道牛市睇淡不做淡,做淡亦要將注碼縮半
今朝差d入左熊
哩首野應該每日開市前聽一次

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run

You never count your money
When you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin'
When the dealin's done

https://www.youtube.com/watch?v=1vrEljMfXYo
下次咁就咪撚咁大撚膽啦!師傅係要嚟尊重的
好搞笑 個玩笑兄
個勢紅左幾百點高追熊
早少少綠左幾千點又高追牛

宜家轉燈百幾點綠又高追牛
哩首野應該每日開市前聽一次

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run

You never count your money
When you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin'
When the dealin's done

https://www.youtube.com/watch?v=6X7Sx62plCw&index=1&list=RD6X7Sx62plCw

錯link
set 左個好低既價買熊 做做下野見到電話震心諗仆街了 望一望即刻市價走
我諗每個玩牛熊既都有經歷過
所以我尋日只係蝕2500都算係咁
見到今日咁deep v都嚇親,好手痕想入返牛都決定睇埋下晝先
我諗每個玩牛熊既都有經歷過
奶過嘢仲係咁就唔值得可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞