[多圖]彩虹邨幾時取代咗南山邨變成遊客區架???

219 回覆
9 Like 146 Dislike
台灣人Ig介紹係打卡好地方,講埋地址
後面晾衫晾D奇怪野就好笑
冚家剷仲要企係凳上面影
3p乎?
彩虹邨呀嗎
有次去
比泡菜妹問 可唔可以幫手影相
幾有特色啊,比d遊客黎影相都唔得? 個地方又大,好過南山邨騷擾民居啦
戇㞗仔凡影相行為都係騷擾民居㗎啦
你試吓你樓下日日都有十個八個走嚟影相睇吓點

球場係公眾地方黎,南山邨d人行入直頭入人地棟樓入面
我屌曬依啲人嘅老母啦 仆佢哋個臭街 以前興mk妹 依家就興ig女神 文青女神
個撚個都鍾意影埋矖啲柒相 打下卡 落下filter 就當自己好有生活態度 ig女神咁
#落埋曬啲on9 tag 其實旁人睇真係覺得依班人好撚冇腦 唔排有班人係真心鍾意影相嘅 ok finen
但依班落啲柒filter 嘅臭g女神就收皮啦 淨係識跟風 用下個雞腦好冇
公屋都好影................
多謝支持
小弟一直都捍衛正字
搵日去光復彩虹村啦
拉大隊去打波
啱啱睇電視, 西環碼頭都有大陸人去
芒草啲FRD

香港無地方蒲咪同龜密呀男朋友呀去公屋影下
事實係無咩問題,但真人講句10張有11張都差唔多主題差唔多風格差唔多角度,睇都睇到悶
唔影咪唔潮咪跟唔上潮流,唔影咪代表唔到自己係文青。

嗰班人有書都只係會拎住嚟扮睇,有美食都要影到唔撚好食先食得,去旅行堅持唔跟旅行團但基本上都係shopping帶自拍神棍同龜密自拍,咩都要跟風呃like

大部分唔識影相既男人今時今日會比人扣分,因為影得條女唔靚就慘啦,唔知由幾時開始識影相變撚左男友條件 仲有班人竟然覺得個背景blur撚晒叫靚相叫識影相,你老母揸支1.4你想有幾blur有幾blur啦,最撚好blur撚埋班on9啲死人樣

咩市場單一化土地問題唔再講啦,比你有其他資源你咪又係只係識得自拍呃like
依家彩虹多左好多大陸拖喼問路
似搵住宿
但彩虹公屋邊有位可以做民宿。。。

舉報晒你班仆街
住丹鳳樓表示無奈
真係好mk
見啲阿伯住丹鳳樓
得閒就睇下個球場
𥄫下女 不知幾爽
打條鐵咩,咁Q多人!
成班淫娃
次次經過彩虹站都見到𡃁妹走去影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞