[多圖]彩虹邨幾時取代咗南山邨變成遊客區架???

219 回覆
9 Like 146 Dislike
又一證明港豬無撚得救
阿豬阿狗去到影就係靚相???
由其班港女加白下個底就就扮下文青呢種文化真係好撚嘔心
痴撚線....公屋都可以用黎打飛杯機
利申: 未去過...之前條女話要去影相打卡, 我一巴星埋去..佢唔敢出聲..

呢位巴打做得好,鵪鶉男學野啦
影還影 , 屌你老母隻腳咪撚踩上去張櫈度

上星期去咗睇下有幾多人,大約50+人乜國籍都有去打卡放ig, 打波嘅一隻手數得晒。其實幾有超現實味道,夠荒唐。

依張相我起咗名叫shooters

有無走光圖
吉妹唔好po我出嚟公審我

肩肩有去朝聖?
作為連登第一代KOL梗係有

果陣我chok撚到啲女對我濕晒

有無相
想打j
我190連登彭宇晏

射咗
可惜羊咩寶寶同我奉子成婚 唔係實揀吉妹

衰人肩
第五張果個算撚數啦
鳩假期 is watching you
出街又多人
屋邨都係有冇搞錯
連韓國MV都發現左彩虹邨
戇㞗仔凡影相行為都係騷擾民居㗎啦
你試吓你樓下日日都有十個八個走嚟影相睇吓點
成班女以為自己係model 影嗰個就覺得自己係攝影大師
其實細心留意吓
香港有唔少地方都同彩虹村 怪獸大廈等等既地方差唔多
都係好靚 只係無人介紹 無咗明星效應
影咗無女 Mk仔 偽文青like
好似土瓜灣 呢d唐樓區都唔差
不過如果係睇完MV 睇完戲去潮勝 咁就無計

鳩假期如果搞鳩土瓜灣就全體員工連家人一齊落地獄啦!!!
冇咗啦
唔知點解每次吉野妹開po都會撳入黎望下
㞗假期不朽衰過偷眲拐騙
做得㞗假期已經要死全家落地獄
搞㞗土瓜灣直情要起㞗佢祖墳
唔知點解每次吉野妹開po都會撳入黎望下

多謝支持
其實細心留意吓
香港有唔少地方都同彩虹村 怪獸大廈等等既地方差唔多
都係好靚 只係無人介紹 無咗明星效應
影咗無女 Mk仔 偽文青like
好似土瓜灣 呢d唐樓區都唔差
不過如果係睇完MV 睇完戲去潮勝 咁就無計

鳩假期如果搞鳩土瓜灣就全體員工連家人一齊落地獄啦!!!
㞗假期不朽衰過偷眲拐騙
做得㞗假期已經要死全家落地獄
搞㞗土瓜灣直情要起㞗佢祖墳

支持
用㞗、眲,真係要正評
如果鳩假期咁都報 一定咒佢生女飛機場
張張相啲女都咁柒嘅,見到佢地擺曬post扭曬腰咁影相真係打左個冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞