5.99 吋紅米 5 Plus 開箱評測

108 回覆
8 Like 82 Dislike
另外aquos唔係玻璃mon
係膠嚟 唔會一跌就爛
因為人哋唔似得小米咁on9明知好易出事好易爆都用啲咁fragile材料
同埋我講嘅除咗aquo仲有corner r
人哋ratio仲大過mix
你點計先計到小米係第一部全屏?
是但啦 抄唔抄咪又係咁 用部原創嘅又唔會勁啲 用部抄人嘅又唔會柒啲 咪又係電話一部 點都拎唔到嚟打飛機㗎啦
係喇係喇
小米冇抄喇
小米Mix 一張A4紙嘅高度就爆到Mon同陶瓷殻都爛
唔po出黎
https://youtu.be/XJZd15bZMP8
點睇都矮過你條片掛
你知就好啦
仲脆過人地仲敢話人地垃圾
唔好忘記冇Sharp小米連Mix依個design都整唔到
無可否認,一提網絡監控,好多網友都會諗起小米推出的紅米手機。
簡單啲講,5plus mon係真正全貼合,5唔係

抄完人再屈人係廉價樣大眾臉
搵幾部設計差唔多嘅嚟睇下?
要連個mon同機身孤度同埋比例都咁似喎
你攞drop test黎prove
咁我諗冇乜邊部flagship唔易爛
部部做完drop test唔係爆mon就裂機身
搵source都搵好啲啦柒頭

事實一直講緊Sharp嗰款冇額頭嘅機係佢地出先
你就屌人地垃圾
點知小米又搵Sharp整Mon
你屌人垃圾之前都係屌緊自己撐嘅小米咋
sharp 官網價
其實你同上面條on9講咩都冇用 總之就係抄 佢冇原因的 係為左駁你
但佢唔記得左部電話只係1499 到底講咁多做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞