5.99 吋紅米 5 Plus 開箱評測

108 回覆
8 Like 82 Dislike
其實全屏 間間廠差唔多
紅米e部仲插到落iphone 7plus殼 除左鏡頭位perfect fit添 咁代表咩?
其實用紅米真係唔影相…
後置差到阿媽都唔認得 幾乎係紅米特色黎
不過前置就好有驚喜了
前面g6, 機背htc10
全面屏機, 入咗套 , 都唔知你用紅米機, 抵玩啦
同你講分得出果班 都係呃緊自己
e部機連個logo都唔放前面 真係屈哂機
可惜米家背景 SEND DATA 上北京 太可惜..
邊撚到似mix
mix都冇額頭

部redmi5就真係抄g6喇
再者mix個設計都係sharp出先
sharp aquos系列同埋corner r一早已經做緊呢樣嘢

你不如話有個mon都係抄? 全屏抄咩鳩呀
其實將啲Sensor放底聽筒用骨傳嘅全屏真係Sharp玩先...
仲有紅米5個mon係gff,5plus係in cell
而且Sharp出機其實係Sell 自家Mon嘅一部分
Mix個Mon都係搵佢整
Mix個Mon先係一跌就散
Sharp原先啲機咁嘅Design就係知用玻璃易碎先用膠Mon
撐支那野都算,仲要撐得咁撚柒,google下其實唔係咁難,唔google就衝出黎柒只會顯得自己無知
魅族m6s
再唔係就同樣s625嘅m6 note
都冇其他選擇了
似到咁都話唔係抄
小米啲打手真係on9到
三叔又出全屏 htc又全屏 華為都有全屏
又唔見佢地似G6
又唔見佢地似sharp corner r?
小米mix個名真係冇改錯 左mix右mix就出一部機

好心用小米啲傻鳩就接受現實啦
你部機永遠都係跟人尾架咋
唔係以為會有人抄你呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞