沈陣營第九十期 - 豪賭一鋪,還是勝券在握,走着瞧吧!

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
大師又中

淡友要投降, 睇番尋晚原來夜期大成交
沈完啦
有請 勝利圖
師父: 留意兩個因素, TRUMP 話要上3萬, 姆欽話要弱美元,

圖表派破90要再落, 市場操作睇住88.4, 洗埋落去, 美元轉勢, 美股確認短期見頂0既機會就好大
唔該晒師兄,我唔喺屋企直播唔到,
麻煩晒師兄

沈完未
師父: 可以開始試沽, 嚴守一D位 33000

32800開淡倉0既把握好大, 博佢補埋個裂口
真係大把股票冇郁,幾日前都講資金開始分散去二線股,非熱門大藍籌,連中國電信都郁

扯住指數先前嘅熱炒大藍籌分批出貨比老散,典型強國炒法
開始試沽
師父: 2318 技術上三隻烏鴉, 去到平台位, 可能出現一支大陰燭, 92蚊短線支持參考位
啲投行儲夠長和系啲貨就出post吹奏
逃生門即將開啟
師父: 可以開始試沽, 嚴守一D位 33000

32800開淡倉0既把握好大, 博佢補埋個裂口

今次大家試吓正面少少啲睇師父依句話,唔好做佢對家
師父: 大行報告估值平保分拆業務13.2, 由話分拆陸金所開始升都唔只13.2啦, 但係同期其他保險股跌0既, 平保係升突左0既
長和呢排都係 96-98 妹下妹下,正股升到 105 其實都冇乜肉食
1038 都升,但好唔好走咁d. 貨先 ?
一股不留
見到some say 就諗起畢幫
kos, or some say kosm
負責任0既良心股評人
屌!師父講完三飛鴉之後2318升返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞