沈陣營第八十四期 - 兄弟爬山,師父照路

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
輸比師父一啲都唔可恥,應該嘅,唔係準過我哋點做師父

我又係呢等3.9的
睇佢聽日會唔會彈返上去, 如果唔彈就有排玩了
屌你老味

師父照下面啊, 唔係上面
無得估,點都要等佢跌撚爆先,呢兩日玩過第二樣好過
睇圖勢頭唔似,根據經驗聽日再跌,出支中陰燭放量,再跌多日中陰燭縮量,咁有機會暫時止住,隨時係23附近

之後或者係下面橫吓彈少少唔知玩幾耐,我諗有排未返家鄉

利申: 斷估
有啲驚,記得舊年700-800億啲友話到頂,我哋話癡線,邊有800億1000億嘅爆煲牛市嘅

依家真係警界線咁滯,再多十日八日後面有冇咁多新錢推上去?
可不可以理解為大型調整, 但又未到進入熊市的階段
會有機會,師父大本營未打,但調整前走敢啲貨、縮注安樂啲,師父好耐冇沈我哋㗎啦

咁上下就要嚟料,日日直升真係冇乜可能

樓王同師父講手,認輸了
師父
係輸要認,呢劑財毀會係真。財毀

沈門大炒車
屌你老味

真係you jump i jump
師父
請將冰山劈開
俾弟子安全過海
三國咩
各位師兄小弟先行一步
樓王真係神機妙算,佩服
有啲驚,記得舊年700-800億啲友話到頂,我哋話癡線,邊有800億1000億嘅爆煲牛市嘅

依家真係警界線咁滯,再多十日八日後面有冇咁多新錢推上去?
可不可以理解為大型調整, 但又未到進入熊市的階段
會有機會,師父大本營未打,但調整前走敢啲貨、縮注安樂啲,師父好耐冇沈我哋㗎啦

我果陣乜都無玩,晨早走咗隻收息恆閪母公司

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞