沈陣營第八十四期 - 兄弟爬山,師父照路

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔緊要啦,跟師傅大把機會,到時慢慢數
師傳睇商品都係直出, 真係想入883
泰山崩於前而色不變
高手
師父補充2382 一定要走。佢三桶油睇好857, 883。另外睇好135。有人問師父可唔可以入5仔,師父話佢10年都返唔到上去,最大問題係中港借貸業務,佢認為好淡,5仔離場位82蚊,睇唔到有乜吸引力。師父重點指出,175沽得,頭肩頂出哂黎,24蚊最後防線,師父唔信大行講175的報告。師父話1月2號到而家升左2千幾點,吉利都要跌,跟住又講2007年歷史....

師父話散戶點解要買1299? 債市而家最不利,內地業務情況差。

2382聽日一手股數拆細實爆
咁搵,睇新聞消息,圖、估計大市氣氛,膽搏膽

我貼倉時0.405,其實唔算太衰股票,以前有機會去搏命,依家唔搏玩吓算

十零日已經贏25%,大市好保守贏50%,我入時得幾十萬成交,之後一直增加

今日5千幾萬,其實莊家橫咗好耐,估計仲有得去,如果個莊夠力,有本事行2倍1.2以上派貨
玩牛熊輸啫
師父近來好似無咩點講1299
無晒力
師傅睇撚住三桶油黎搞喎,佢無芒鋪我撚信呀
師父長期同船,你問我答
夜期
我有炒吓細期,但唔及正股咁順手,鍾意睇跌多,所以牛市我一般唔炒期,專心正股算

到熊市跟二師兄炒期揾食
我講完恆閪母公司佢就走去搞,再次肯肯定
嗨,肥佬
講到熊市
我諗緊師父點轉身
樓王可唔可以講下個陣玩法

樓王好癲
咁搵,睇新聞消息,圖、估計大市氣氛,膽搏膽

我貼倉時0.405,其實唔算太衰股票,以前有機會去搏命,依家唔搏玩吓算

十零日已經贏25%,大市好保守贏50%,我入時得幾十萬成交,之後一直增加

今日5千幾萬,其實莊家橫咗好耐,估計仲有得去,如果個莊夠力,有本事行2倍1.2以上派貨

唔係哩個呀 係另一個 新面孔黎
就係十二月尾一月頭啲期搞到我輸錢 有排追
白水兄豬左果四千蚊,下個回合就返黎啦
師傅又有新女
圖呢
呢個新女主持都唔錯窩 幾青澀
呢條女係沈門女神黎,梗係索

唔係哩個呀 係另一個 新面孔黎

王瑩係正印, 呢件2奶
我係嬲我自己戇鳩姐,下次都係咪撚搞
係喎眼殘睇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞