沈陣營第八十四期 - 兄弟爬山,師父照路

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
師父係東網18直播,沈家軍入去炒熱個場,幫師父助威

幫手轉述內容
無問題!

師父點出而家係牛市三期末段的興奮階段,隔時出現轉角。有貨重倉要減,唔想減就對沖。好多大股已經見頂,包括手機股。應該係愈來愈保守,但散戶愈來愈興奮,因為好多人撥火
師父話而家個市係賭場。主持問佢買唔買388,師父話如果係2015年頂位入388,應該減一半先。如果有700,應該減哂先。

多謝cfu
麻煩師兄轉述
7兄來日方長,仲有無數個交易日追數

咁耐以黎輸得最甘係初玩股票時隻第一視頻82 嗰時都係啱啱做野,輸左咪返工賺返囉
屌老味,我走左三份二q 牛
樓王可唔可以講下個陣玩法

師父話內銀唔好再買,佢買貨最狼果時係股災的底部。3309唔建議入。
樓王可唔可以講下個陣玩法

樓王好癲

行到歐陽一心條發達路
呢幾日day trade 都係靠388同700
睇黎唔洗休息
師傅同船
錢如噴泉
第一次玩股票中了隻雷蛇, 之後膽粗粗玩動物蝕撚晒, 好彩本金細當交學費
中石油,師父4個月前話一定升,佢一早已經話油價入大升浪。如果你無貨,可以等回調先買。如果你身痕一定要買貨,佢會建議883 同857。如果買2883的話,離場位9.2,9蚊一定要走
今個星期cfu d 5行係咪中曬

師父無樓,樓王你咁高調 小心

師父果然最疼錫沈門徒弟
好在都係賺住走,屌
師父補充2382 一定要走。佢三桶油睇好857, 883。另外睇好135。有人問師父可唔可以入5仔,師父話佢10年都返唔到上去,最大問題係中港借貸業務,佢認為好淡,5仔離場位82蚊,睇唔到有乜吸引力。師父重點指出,175沽得,頭肩頂出哂黎,24蚊最後防線,師父唔信大行講175的報告。師父話1月2號到而家升左2千幾點,吉利都要跌,跟住又講2007年歷史....

師父話散戶點解要買1299? 債市而家最不利,內地業務情況差。
師傅最痛恨樓同吸血鬼,應該搞唔到樓王嘅,何況樓王面果浸黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞