沈陣營第八十三期 - 三幻二 -振盈的風采

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
仲以為打爆左3萬2
瀨得死去活來、不在快、在停

基軍師mode: 大家今日無食飯?!點解差少少都做唔到野。

師父瀨得咁辛苦,你地聽日要搞掂大佬!
可能有人打J,我查吓係咪掃地嘅轟屍,條友喺內堂睇Julia
樓王點睇778, 圖唔差
好緊張。呢次打完,就係我創門後師父第一個瀨夠既一萬點!
仲以為打爆左3萬2
瀨得死去活來、不在快、在停

基軍師mode: 大家今日無食飯?!點解差少少都做唔到野。
可能有人打J,我查吓係咪掃地嘅轟屍,條友喺內堂睇Julia

大家要禁慾
長實商場唔多like,不過最近長實系猛升,唔知點解,Reits嚟嘅,壓倉就好,短炒不宜,升得好慢波幅細,808升咗毫零2毫又唔點郁喇
由黐線佬集散地變成股壇聖地
長實商場唔多like,不過最近長實系猛升,唔知點解,Reits嚟嘅,壓倉就好,短炒不宜,升得好慢波幅細,808升咗毫零2毫又唔點郁喇

823近期真係冇血吸
狂唱淡

大師兄今日唔好意思,差少少先打爆大佬,經探子回報,係內堂做雜工嘅轟屍,懷疑睇Julia打J令沈門洩氣

使唔使補一個月掃帚佢?
正!直攻佢老本
咩野英國王基金佬幫客賺大錢,講多都唔夠師父旗下一眾弟子多。我地沈門無細group, 無收費,入門仲有禮物送,但編編仲有好多撚屌質疑試探師父既大能
大師兄
打完大佬會唔會得閒多啲黎坐下?
萬萬不可,轟屍乃千年一遇嘅地獄黑仔王, 冇咗佢就冇人可以靠近師父神柱打掃。

823近期真係冇血吸
狂唱淡

剛出報告回購
有道理,咁就分少啲花紅比佢過年,作為警告

記住「不得在內堂神柱打J」
其實我不時偷偷返嚟
隻66唔覺唔覺去番45邊, 買番少少黎磨J都好
如果唔係追開沈門
就咁開post睇真係好似成班痴線佬

之前天閪大師仲以為我哋冇料到
小朋友輸撚到佢甩褲啦

大師兄今日唔好意思,差少少先打爆大佬,經探子回報,係內堂做雜工嘅轟屍,懷疑睇Julia打J令沈門洩氣

使唔使補一個月掃帚佢?
大師兄
打完大佬會唔會得閒多啲黎坐下?
其實我不時偷偷返嚟

草叢度出番黎啦
唔怕悶長期作戰可以,死極有譜,我已經唔理佢股價,43.2入嘅
我只是覺得咁仆街的公司長賺長有, 仲有正苦做背後條大水喉, 放在月供倉由佢慢慢磨
冇錯,獨市,加埋實有地皮同屋苑管理,長揸必勝
sorry 我自首⋯
琴晚睇完套戲忍唔住J 左鑊⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞