沈陣營第八十三期 - 三幻二 -振盈的風采

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
貼過倉,應該月頭,依家唔好追啦,大市一轉向跌得好快嘅,我覺得依家唔好太勇猛入貨

真係要持盈保泰
呢隻野派息算唔算穩定?我見有3.6%好似都唔錯,屌那星我啲823真係想轉走哂佢算
其實車股有咩不利消息,日日咁跌都幾奇怪

唔計比師拎搞
升一升又跌
近五年派息穩定,以前曾經合股拆股向下炒,最近似改變作風,佢係小型地產發展商,做豪宅多,最近較大樓盤係屯門城。點單支樓,已經賣晒樓花,另外投到地皮、收到地皮好價佢會轉售,最近有一幅買入9個月後轉售賺2億
下午再睇吓隻,可能去到18都要食糊先,減磅先,大市感覺唔太好

好想入2018賭一舖
大膽,師父捨己為人,邊個屌佢老母我就屌邊個
好撚慘, 宜家J5個女人問中鐵, 好撚怨婦
話個市破曬頂我D股冇升過
師父!
樓王來吧
【大師午間教路】
大師話恒指順住昨日升勢,加上美股升幅,今早一舉上破32,200點,但大家都要小心為上....典解呢?
‪#沈振盈‬ ‪‎#港股 #成交過千億元 #大家要留意小心啲乜
沈振盈課程同學會

https://www.facebook.com/money18/videos/10156049366341552/

開心要小心
qQ
鳩頭話堆牛熊同窩輛己經側埋一邊,好有可能會令到大戶殺倉喎,好撚驚呀屌你
中鐵我諗過嘅,最後唔要,呢類股非基金佬愛股,揸長息又唔得,亦唔見得穩陣
轉燈
隨時一棍扑落來
隻股又係佢自己揀既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞