會員刻意重覆post又唔理

1001 回覆
11 Like 179 Dislike
百鳩幾個分身搞鳩你 連狗都唔做野 即係連佢都逼害緊你啦 咁你上抄登攸乜撚野啊 扯啦
問題係有小圈子推自己人去死,而人地ACG貼圖推自己人bam都唔會放大去屈人
同CC台班鍵國手足同一個LOGIC
一定係五毛開分身反佢
同cc台班垃圾一樣不願面對
屈小圈子幾兜友仲好笑過屈5毛
總之同佢意見唔同就係分身啦 吹牙
又屈 再屈就行動
關於牙井比人BAM晒分身原因

我最主要就係想指井仔被bam的最大原因,當然LIHKG同admin都有一定的責任,但我認為最大的問題是反井的那幫人,我上動漫台上看到,他們日日都在評擊井仔,是井仔被bam的關鍵!如果不喜歡井post的話,就請支持其他post,為什麼日日都想希望井仔被bam?井仔這兩星期的紅人榜大幅下滑,都是因為那班反井的7頭日日又屈,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到比人bam左。

唉!我明白有批評才有進步,但現在的井台,真的很需要各個小圈子的支持,才能重震雄風!請停止對井仔批評或咀咒,並停止推其有關的post!井仔紅人榜數字下滑最要主原因是反井人士不斷的干擾,如果他們的不停止反井行動的話,那就cap低他們圖吧!只有這樣做才可以令井台做番熱門BIG 4!

總結:佢陰我
無分身

都廢事用有個人資料電郵去開
開個po都搞到好似打仗咁
成班恰個弱智有冇人性
首先我一開始指其他台有人有分身

Husky緊張過度,屈人講緊佢有分身

開始果篇野無埋伏陷阱,係佢要自爆
自爆左:

1.扮盲

2.分身

仲有無野要爆等就佢親手寫埋

你地有無分身我唔想理,但好明顯負評一睇就知有或無
係 有3個正皮都係你分身
無分身

都廢事用有個人資料電郵去開

你有無分身我唔想理,但好明顯正評一睇就知有或無
呢d算唔算社交強迫症

無圖好難講,但又唔想一堆日,英post咪開左先
係 唔好扮盲
好耐無睇過#語
多謝#仔提供花生

被告提提大家
以前我記撚得
#狗話打和講到1001 唔講啦
轉個頭開#2 上紅人榜

#狗怕咩 我撐你呢個po 開#2
最記得post頭大字報
你仆街啦 #狗係分晒d 會員number 有folder 架
mon撚住你 小心d

呢張先岩
無錯 就好似佢上面少少話唔想英日post 所以佢開晒英日post
反正都要開唔好蝕底
呢d算唔算社交強迫症

無圖好難講,但又唔想一堆日,英post咪開左先

而家邊個扮盲呀,借啲意cut走上面既quote
屌緊你:
佢冇同過人討論
掉完情報走人
咁乜野係唔想一堆日,英post呀
曉美焰算唔算係講嘢比較正常嘅人格
要知有無分身交比管理人,咪睇到有幾多條魚係分身

釣分身既姐,要上釣都係願者
而家好啲 舊時病情再嚴重啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞