會員刻意重覆post又唔理

1001 回覆
11 Like 179 Dislike
等翻譯
都唔係第一年既事
次次都係 爭新番post>比人屌>死幾個funson>潛1季>開番漫畫post>下季開2 3番>再多2 3番>1年後又比人屌過
係係係 我緊張過度 好似你咁姐
有人屈我咪要企出黎囉
真係唔知邊個盲啦
sor, 應該係話 自己講過D咩都唔記得

3. 會員Husky, CHOK人疑似有分身 admin都係唔理
# : 成班開成百鳩幾個分身負皮我又唔BAM 唔公平
之前係咪比人搶左問刀劍 係到發晒癲
呀井係咁 識左幾年了
年經投訴
你就.....唉,戰姬post動畫都係一樣姐

我選擇性又話透,唔插口或討論又話

但係你同上面聲優pool既人開動畫都係講講下變曬講聲優

聲優話題堆埋入動畫post分開貼好過
逐個近期post望過下都係掉完情報走人
咁開黎做咩

佢地推測完,出情報圖先咪貼埋埋再講

睇完直接貼評又話透,標題劇透又係比人話
而家邊有人扮盲 係明知你有開唔想入同你討論 吹牙
你就.....唉,戰姬post動畫都係一樣姐

我選擇性又話透,唔插口或討論又話

但係你同上面聲優pool既人開動畫都係講講下變曬講聲優

聲優話題堆埋入動畫post分開貼好過

你究竟明唔明咩叫討論咩叫劇透,其他人開post又唔見有問題?全世界都迫害你咁話呀
自閉症係咁
十卜台主
#:嗚~ 呢度啲人全部都蝦餃我
台主,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人負評你的帖子?其實都是我一個人評的,不然我再換個ID負評給你看
bam得
井狗,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人負評你的帖子?其實都是我一個人評的,不然我再換個ID負評給你看
佢地搞自己人先,人地覆過我咪覆番人,

你地溝波台內容,韓劇關我咩事

一開始係你地有人屈我搞你地d人;我咪還擊番,之後果幾位d人講玩下姐,咪算

而且話奉部搞死左動物台係源於其他人口,還擊時先放大件比人知
台主,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人負評你的帖子?其實都是我一個人評的,不然我再換個ID負評給你看
bam得

117個分身
#:哼!你哋全部都想搶我個台主寶座
想我冇得做台主,係班frd面前出醜
乜撚野人口啊屌
你自己打完句野 讀一次先po啦
問題係知有分身

有人用分身海堆負評又,好難怪我會用呢一點回應
佢自己用井語讀一定通順
百鳩幾個分身負評你啊屌你老母?
成班恰個弱智有冇人性
首先我一開始指其他台有人有分身

Husky緊張過度,屈人講緊佢有分身

開始果篇野無埋伏陷阱,係佢要自爆
自爆左:

1.扮盲

2.分身

仲有無野要爆等就佢親手寫埋

你地有無分身我唔想理,但好明顯負評一睇就知有或無
你即係覺得人地唔可以覺得你on9所以負皮屌9你?
問題係知有分身

有人用分身海堆負評又,好難怪我會用呢一點回應

呢樣好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞