會員刻意重覆post又唔理

1001 回覆
11 Like 179 Dislike
被告推post
G支收#9皮
被告推post
有時間去站務台叫連狗debug冇時間過黎答問題
點解我會痴線到睇哂成個po
開幾個po都要爭
撞咗po都有得叫春
邊個po多人咪去邊個囉
梨刀激發左禾巧多靈感牙
THX
有無人有當年張死亡筆記改圖
好想重温
TLDR version

作為被告既我

歸納下原告被告講左D咩先
事關原告聲稱過目不忘, 而我好明顯唔係呢類人啦

原告#3020(遠阪凜)分別投訴會員#1402(Husky), #1130(CHOK人), 同全體admin
1. 會員Husky刻意重覆開post admin唔理
(ref. : 被告理據1, 2, 3, 4)

2. 會員Husky放病毒link admin又唔理
(ref.: 被告理據5)

3. 會員Husky, CHOK人疑似有分身 admin都係唔理
(ref. 被告理據6)

4. 以上既野 搵人代寫過投訴email都冇admin理

被告理據(post#308)
1.
開個post都要問過你 都要你批准?
你邊撚個呀? 係個咁既forum都要玩權力遊戲?
你咁多年做左D咩衰野?
你自己心照啦, 去到邊都搞到神憎鬼厭

2.
就算我唔開post 其他人咪一樣會開
D人咪又係一樣走去第2個post
咁撚早開有撚用?
搞你老母事啦 都唔知邊撚個搞事
都唔撚諗下點解會冇人入你個post
D人反而會入去遲開果個post
其他人撞post, 都會講番去邊個post先岩
而你呢?

3.
重覆你老母啦
你開D漫畫post有邊撚個post唔撚柒係重覆?
一個翻譯一個post 情報又一個
你好意思話我重覆開post

4.
你睇就可以開
我睇就唔可以睇?
咩撚邏輯黎

5.
喂喂喂
我邊撚度post病毒link
快D post條link黎睇過

後加
6.
我同chok人有分身就一早比人bam柒左啦
咁又係既, 唔似得牙井咁, 開設大量分身比人bam
然後當呢個post出現過既都有分身

咁原告想點?

1.
唔好再搶同再推其他果個我咪唔理

好啦, 大家又可以睇番被告理據1,2,3,4

被告表示:
除左新加既第6個point
第1-4點, 原告一律冇回應過
而第5點, 原告冇任何證據顯示被告放毒link

基於第5點
原告係冇證冇據下指證我
我係咪可以告番原告誹謗我
駁唔到,本來都想開it狗,見husky巴開左就算,井狗wfc
開荒小學雞咩,咁執著開post做咩
Hi
如果husky寫隻病毒連chrome、malwarebyte同卡巴都detect唔到,咁就抵我中毒啦

用下腦啦#9
可能入到去彈個廣告都叫中毒
得佢一個彈廣告
拿 可能人地好好人呢 比下廣告費佢賺 唔裝adblock
https://lihkg.com/profile/1402

https://lihkg.com/profile/465

https://lihkg.com/thread/344787/page/3
係咪分身我就唔知,一開始我無指你有分身.你自己屈我ja

痛毒link係朋友同我都中要圖等2,4,6上chatroom先問到,佢部機就洗左得圖

我果部回收左
# 諗掂未 你盤生意唔掂喇 執左佢啦

一定係我屈你啦
成班恰個弱智有冇人性
果日果一部更新完裝完win7只係上過lihkg佢文章條link

而且呢度唔只一個放呢種link舉報過其他

加上佢自己認姐

睇完曬佢有過覆既 post,佢要去扮盲去開

你地就嘈
佢自己要搞事,
你個win7正版定老翻呀?
最後兩句睇唔明
牙井舊制n1 唔係弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞