Lefty Hand Cream及日本cover歌手討論區(7) : 新年快樂!

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
見到出面個清算成人台狗公post 好驚會見到MK院友
邊個post
呢度得softwell一個係mk
[url]成個成人台都係約SP 不如開個sp台

https://lihkg.com/t/551556/4?ref=android

LIHKG @ Android[/url]
連登係咁㗎啦
有手有腳就做到會員
腦都唔洗有

睇下啲對聯po
一半以上都係冇腦
又有恥笑對象
唔排除有MK院友開funson
見唔趕時間揀咗個平嘅Amazon速遞plan 間公司好似叫ecms
今日個速遞打嚟但屋企冇人所以叫佢問下可唔可以放喺管理處,佢本身話怕白行一次之後又話OK
夜晚翻屋企見冇包裹又冇話叫我去郵局攞咪腥email同打電話去速遞公司囉,點知過咗成個鐘都未覆email 我諗應該係過咗辦分時間 之後想wts個速遞問辦公時間又冇人理
見唔趕時間揀咗個平嘅Amazon速遞plan 間公司好似叫ecms
今日個速遞打嚟但屋企冇人所以叫佢問下可唔可以放喺管理處,佢本身話怕白行一次之後又話OK
夜晚翻屋企見冇包裹又冇話叫我去郵局攞咪腥email同打電話去速遞公司囉,點知過咗成個鐘都未覆email 我諗應該係過咗辦分時間 之後想wts個速遞問辦公時間又冇人理

梗係個保安獨吞左

梗係個保安獨吞左

今晚j完聽朝會話搵返架啦
冇啊 我買嗰幾本正經野嚟 係幫朋友買咗本不知名雜誌
下次都係buy&ship算 屋企成日冇人又冇得去郵局攞
你係amazon jp定amazon?
Jp 聽朝打去算 得聽日有時間收
星期4-5 要五點幾先翻到
想買

右邊個logo好似係上次專輯個封面 我想買個水樽多啲 2500羊但唔知運費點計
真飯係買哂全部㗎
真飯但冇錢
btw原來要代購先得
唔食飯都要買
MK SW真飯+有米仔 有得喺香港睇乃團

你都可以㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞