Lefty Hand Cream及日本cover歌手討論區(7) : 新年快樂!

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
屠龍屠到乜都冇做到

想玩
買左switch,玩完隻神劍封緊塵
買ps4
買晒

有米仔
有冇痴線佬用過buyandship 呢間o唔ok架
書唔係可以直寄香港咩?

見其他post 都推薦呢間,夠平
總之唔好dimbuy ,中過伏
計包裝size ,貴到
好想同佢一齊打機
書唔係可以直寄香港咩?

齋買書直運抵啲 但想買埋碟嗰啲
碟冇得直運咩?
睇埋CDJapan, yesasia 嗰啲
書唔係可以直寄香港咩?

碟冇得直運咩?

如果買碟集運平啲嘛
Amazon? Amazon原本都好平啦喎
書唔係可以直寄香港咩?

碟冇得直運咩?

如果買碟集運平啲嘛

不過如果又買書又買碟都係直運算 如果淨買碟集運都平到20零蚊架
上次買都好似唔知加400定600円咋嘛
書唔係可以直寄香港咩?

碟冇得直運咩?

如果買碟集運平啲嘛

不過如果又買書又買碟都係直運算 如果淨買碟集運都平到20零蚊架

逐件收費買雜誌抵 但碟咁輕買夠2000円集運扺啲啲
集運都差唔多啫
Amazon送上門
碟冇得直運咩?

如果買碟集運平啲嘛

逐件收費買雜誌抵 但碟咁輕買夠2000円集運扺啲啲
集運都差唔多啫
Amazon送上門

集運送上門都幾貴下 不過屋企附近有自取點 唔洗驚冇人喺屋企 不過Amazon真係好抵
屌,日文班full晒,要讀法文

都差幾遠下
自學
青山有學校

都差幾遠下
自學
院長讀U
青山有學校

唔好自爆OK?
粉ミルク有新歌
https://youtu.be/cyi7tG_y4RA
追緊港女老婆個post
好賤啊.jpg 啲港女

我都係,好感慨
睇左好多年
竟然逃唔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞