Lefty Hand Cream及日本cover歌手討論區(7) : 新年快樂!

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
煙茶係咪食得煙多...d換氣聲勁到

狼巴禾對你好濕望
英雄所見樂曈
煙茶係咪食得煙多...d換氣聲勁到
英雄所見樂曈

佢成撚日都係咁撚樣架
bb同我唱k
https://twitter.com/harutya1226/status/959365135084081152
你都幾忙
又煙茶又lhc
佢成撚日都係咁撚樣架
一心二用

mk softwell 成日ff同我老婆出街
bb話要錄新cover 唔得閒啊
咁我同春茶唱下k囉
bb同我唱k
https://twitter.com/harutya1226/status/959365135084081152
你都幾忙
又煙茶又lhc
佢成撚日都係咁撚樣架
一心二用

mk softwell 成日ff同我老婆出街
bb話要錄新cover 唔得閒啊
咁我同春茶唱下k囉

是米七仔刺激到你癡Q左線
Twitter live冇人睇
此po已死
twitcasting
開係twitter睇唔到
Twitter live冇人睇
此po已死
twitcasting
開係twitter睇唔到

我都係
https://www.youtube.com/watch?v=sZaLaWLb9wY
同BB首一樣好聽
一週的朋友
上星期先睇
幾驚sad ending

好想BB cover back number首happy end
Bb 係唔係準備 cover 441
Ig 做咩影住鋼琴 441
希望唔好靜係想講結他同鋼琴合奏係441 Hz

吉他女孩lefty miwa

如果真係cover miwa 嘅歌就好

Don't cry anymore
我都係想佢再cover YUI啲舊歌

如果真係cover miwa 嘅歌就好

Don't cry anymore
我都係想佢再cover YUI啲舊歌
Yui 都好

之前BB 同杏B喺twitter live唱過 CHE.R.R.Y 有時佢IG LIVE又有唱happy birthday to you you
不過頭先喺youtube搵佢之前cover首free bird變咗私人影片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞