[真。親生仔] Google Pixel/Pixel XL相片回收站

118 回覆
17 Like 1 Dislike
咁撚堅既個相機
相機個af反應同埋hdr都堅過石堅

仲要放大睇都冇油畫化
好靚
唔識影相既我連用10仔都影唔到靚相

利申:鳩影
想睇多啲pixel影既相
我又post下先

部機影相咁靚既

有無部機既spec同實物睇下
咁多位既相都好靚

真係可惜無行貨
用住10仔留名,10仔影相真係嘛嘛

10影相拍得住pixel喎

點解pixel無 M mode
有無方法可以用pixel影到星

依家冇手機影到星星,距離太遠啦,影到放大都係朦查查,要影到就買專業相機啦

依家冇手機影到星星,距離太遠啦,影到放大都係朦查查,要影到就買專業相機啦

咁多位既相都好靚

真係可惜無行貨

無乜可能,同一粒相機sensor Google會靚好多
因為有hdr+
暫時無其他廠有能力自己寫hdr+

屌 都話裝opencamera有m mode
咁多位既相都好靚

真係可惜無行貨

因為有hdr+

你又知hdr+ 係google 自己寫?
oneplus 都有啦
咁多位既相都好靚

真係可惜無行貨

因為有hdr+

你又知hdr+ 係google 自己寫?
oneplus 都有啦

自膠
https://www.xda-developers.com/meet-gcam-the-software-secret-to-pixels-camera-performance/
pixel xl個無限上傳係咪跟機,即係一買返嚟就有,唔限對象?
pixel xl個無限上傳係咪跟機,即係一買返嚟就有,唔限對象?

係部pixel入完Google account就即用 唔洗登記乜柒乜柒都唔洗
各位用緊嘅巴打覺得32GB夠唔夠用,係咪所有media都唔使內存
有無試過HDR+背光人像如何?手機影背光人像真係好頭痛

睇風景照真係好屈機👍

自己用緊iphone6 plus,成日restart,好想換機
有無試過HDR+背光人像如何?手機影背光人像真係好頭痛

睇風景照真係好屈機👍

自己用緊iphone6 plus,成日restart,好想換機

影日落相冇問題 係我見過咁多部機最好嘅
推post
好想睇多啲pixel相 真係影得好靚
乜得咁少人有pixel咩

推post
好想睇多啲pixel相 真係影得好靚
乜得咁少人有pixel咩

係幾靚:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞