[真。親生仔] Google Pixel/Pixel XL相片回收站

118 回覆
17 Like 1 Dislike

貓貓同好
btw識嘅勿相認

好多毛好正! 低光表現真係好好

其實有啲日落自拍相先體驗到前鏡有HDR+嘅強大
人樣清之餘個天又唔會爆光,不過要自己fo落個天度
用多幾日有感:
呢幾日開party錄多唔少video, 發覺走focus既情況係人多走黎走去既時侯都成日出現!
可能要熄左個影象穩定先會好d! 下次再試!

同場加映! 好正既生蠔 <3
水貨而家幾錢
唔知等唔等到行貨
水貨而家幾錢
唔知等唔等到行貨

細機32gb大約53xx
我都係睇price.com價,我自己都係深之都既"黑店"買
帶左個親生仔去行山
比d HDR既相大家睇下啦!
因有毒氣襲港,天色唔掂

真係幾靚
可惜我部機未壞
樓主,令你__
雖然用緊iphone ,但pixel相真心幾高汁,特別係tokyo個張
樓主串鳩香港d an狗無得用

大家快過黎用小米
又黎推下post!
今次到熊仔鼠一大隻

勁近距離,有幾張都focus唔到對眼!未睇spec最短係幾多!
但hdr係有用既!佢黑到咁都睇清楚全景
想問下大家係邊到買
想問下大家係邊到買

我係深之都買,有英版,price.com有價

曝光高左少少但色水的確好濃!

唔多得
Pixel 個無限Google photo 好唔好用? 可唔可以相機過相入pixel 再upload unlimited full size?
Nexus 5X一直用緊HDR+ ON

5X 唔差其實
hdr已經幫你執左

google個諗法似係好似apple咁
最緊要user exp, 部機自動幫你optimize d相

其實你可以用3rd party app,只要support camera 2 api就得,咁你就可以拎到原圖
睇下hdr+ auto同 on 既分別

左iPhone 7 1/4秒 右 pixel hdr+ on

左iPhone 7 1/4秒 右 pixel hdr+ auto

張圖改返黎? 條馬路白線唔一樣嘅
Pixel 個無限Google photo 好唔好用? 可唔可以相機過相入pixel 再upload unlimited full size?

可以係google photo到set邊個folder sync上去,我gopro d片同相都係即過pixel再sync上去

5X 唔差其實

堅ok wo!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞