觀塘工業區食店 性價比高選擇

423 回覆
65 Like 31 Dislike
返工返觀塘真係好撚折墮, 食又無啖好食, 人又多,又遠, d行人路又斜到迫你拗柴
想講一講apm
錦麗啲牛丸好好食!
同埋 神山麵屋啲沾麵好掛湯!
錦麗食撚屎
味精多過鹽
我覺得佢隻牛丸真係好好食
入面有啲細細粒 透明嘅係脂肪?
第一次覺得有牛丸係好食

香港本身都已經冇咩野係有8-9成越南味道
錦麗喺胡志明市都係俾本地人屌呃遊客
再冷藏送黎香港係咩味真係自己諗
東廣地下有間食漢堡嘅幾好味
咩黎
叫My Burger
上面先有人批評佢唔好食

真係LM睇大家分析
愛琴軒海南雞
咩黎

自膠
海南雞係愛琴坊入面嘅“海南寶寶”
地地道係得下午茶較抵食, 所以一到兩點就爆晒棚
返工返觀塘真係好撚折墮, 食又無啖好食, 人又多,又遠, d行人路又斜到迫你拗柴

最攞命是人多
我好多時去牛頭角道春天茶餐廳食好過,近牛頭角站,例湯好真摯
馬坤記
帶外國朋友食但自己同場都唔食

最攞命是人多

春天食物品質高得黎一定有位
去牛頭角就去宜安街果堆
我就覺得個份量幾足又啲薯條又炸得幾脆,雖然係貴少少但飽肚又好味算係咁
係囉
近牛頭角站應該入宜安街啦
封左巧明街足球場場好唔方便

最攞命是人多
去牛頭角就去宜安街果堆
係囉

食過哂咁滯
出去食好多都係咁 him同99價錢差唔多,但點都好過99
him意粉係幾好食

最攞命是人多
去牛頭角就去宜安街果堆
係囉

蛇王X好抵食
飽都痴線
唔好意思成日漏咗睇個粉麵飯質素
HIM Cafe意粉 > F99意粉
不過減緊肥唔多食個粉麵飯
99真係算吧啦, 觀塘食飯度度都比人趕ga la, 人地都好好禮貌, 係99個西女人態度勁差, 明明佢自己黎餐飲黎得遲, 又西口西面, 大佬熱飲黎, 想飲快d比返張檯黎都難啦
試過,叫人走仲要黑口黑面,唔講仲以為唔洗比$食佢野
之後就冇再幫襯
臻味都幾好,仲未食厭
又未試過99無禮貌
只係佢難食咗好多
毒撚講嘢無人理
素食但係認真唔覺自己冇食肉
大啡菇/威靈頓菜卷最好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞