18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (1)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
派interview la 教大
究竟有冇IVE仔入過lingu
淨係知道入過edu,speed,cie,hsmc
有無人知global&hk study仲會唔會派interview
通常要打去Deapartment度問
2948 7373
Bu ust poly都聽過
不過下星期先出 都唔知派晒interview未
終於收到一個interview 雖然係HSMC都好過無
Speed11月見完冇比錢 ,係咪可以後交就得?
同埋SYU傳理入唔入得過?

Pish
HSMC
同問
要開定新po 嗎?
有冇人可以睇睇我呢case?

1.因為我tran左programme, 呢家cgpa淨係計year2個4科,但我得3.1. 然而,我上年cgpa 係3.33.理論上,3個sem拉埋應該有3.22 .我呢家想寫封求請信比d u 叫佢地唔好淨係睇今個sem我讀個4科,叫佢地睇睇我上個sem 的表現(我會 send 埋我間asso點計cgpa的表去,以求1個interview).你地覺得大學會唔會理我?

2. 我想問我用sem4拉番高個cgpa(去番3.3以上), city同bu會唔會有n手飯比我(文科)食?
有冇人可以睇睇我呢case?

1.因為我tran左programme, 呢家cgpa淨係計year2個4科,但我得3.1. 然而,我上年cgpa 係3.33.理論上,3個sem拉埋應該有3.22 .我呢家想寫封求情信比d u 叫佢地唔好淨係睇今個sem我讀個4科,叫佢地睇睇我上個sem 的表現(我會 send 埋我間asso點計cgpa的表去,以求1個interview).你地覺得大學會唔會理我?

2. 我想問我用sem4拉番高個cgpa(去番3.3以上), city同bu會唔會有n手飯比我(文科)食?
3.3x 商科
想問下各位
無ugc 讀係咪 bu cie 係算中好
希望有書讀
係 或者報edu sf

Edu self fin 乜野科同商科係有相關?
我怕in到口啞啞
而bu cie應該就會讀番老本行 acct
有位巴打話痕管
痕管好過CIE咩?(相對上)
我知兩間都差唔多
但學費咁貴想考慮清楚
想知2.6係咪Bu/lu都唔撚洗諗
報Year1又會唔會個分低d?
希望聽朝會收到EDU同CIE既interview 啦
Interview god
Offer god
巴打玩野咩
Ou有機㗎
報ou, 恒館, speed ,樹仁
OU 2.5 恒管就year 2入
巴打請問你報咩科?
同埋咩phone no.
我今曰返工miss 左個call 依家勁驚
HSMC係 MSG加Email
求offer
有無巴絲知edu gcs會in咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞