18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (1)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
入top up post問ugc定top up好
就算top up po 都冇可能話top up—-> ugc degree
非曬命,ugc水泡亦無咩好曬,純粹想拎多d意見
識唔少人唔要ugc水泡走去讀自資專科 好頭痕
Poly ugc science科 vs speed surveying,兩個都係讀2年
大家會點揀?
一個讀完乞乞地食
一個讀完未必乞食,搵到兩餐但就concren speed個名

同問btw ching poly hd? 入咩science 科,想知邊科水泡易入

Sf啦,你估讀完science入到surveying行咩,係都請讀surveying先啦
Poly ugc science科 vs speed surveying,兩個都係讀2年
大家會點揀?
一個讀完乞乞地食
一個讀完未必乞食,搵到兩餐但就concren speed個名

同問btw ching poly hd? 入咩science 科,想知邊科水泡易入

你係asso 讀緊surveying?
Pish
咁驚 topup都無???
想問下恒管個其他相關資料一欄有冇用
有冇人知要點打
利申以前報過但唔記得點打
去過一個交流團
樹大人做呀頭
成個Planning完全兩頭唔到岸
行事講野9到一個點
夜晚坐車唱歌嘈到個司機叫佢地細聲啲
勿相認
pish
poly housing management今日打黎問我做咩唔去面試 其實我本身讀engine出身 呢個choice都係求其塞
Ive se hd cgpa3.08
可以有邊間topup簡
個分唔上唔落 搞到個人心都煩
Poly 定bu topup好
啲人以為cie出bu cert人地就唔識分
事實就係......你地讀完就知
講下點解
有無巴打知OU senior year intake洗唔洗or幾時面試
cc商科 cgpa3.3 同ielts 6 應該報邊科同埋邊間好?
諗緊報唔報嶺南
如果親生仔一定收
個人認為speed
遲啲master part time 洗底
我身邊d人話讀左ugc先,grad左搵surveying trainee工入行再駁surveying master
入top up post問ugc定top up好
非曬命,ugc水泡亦無咩好曬,純粹想拎多d意見
識唔少人唔要ugc水泡走去讀自資專科 好頭痕

shitty survey?
唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞