18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (1)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
認真的
IVE BA真係已經容易
得2嘅話真係要諗下自己適唔適合讀書
我sem1成績未出,我都係咁同自己講。

我自己好清楚上個sem個兩科其實只係用考試skill同操pastpaper先識做曬成份卷。而我估計sem1出嚟GPA應該都幾高下,但係我都好明白我自己咁嘅水平入到U其實都會仆街,所以都迫自己今年考ielts。

IVE個環境其實係會令到你退步,你只能靠自己咋,一齊加油啦
收到 巴打 其實自己都諗左好耐 唉 我就係sem3近到一班勤力既同學先有信心少少會過到3 但係都知道太遲 後悔都冇用 都要面對 多謝你
又係你啊巴打
真的 考ielts就盡早考 到時fail都可以再有時間retake!同埋過6可以claim錢(ST係 唔知你個間
利申:今個月先考聽日出成績 好不安
加油啊 努力爆埋今個sem 共勉之
2.9/4.3
有得揀我都係想入痕管
edu health education 有巴打想讀咩?
pm我可以
cgpa 2.6入唔入到OU
Pish
入到 maybe遲d派offer u
點睇呢科
穩入ou,恒管
不過ou>恒管
點解
岩岩我收到恒管offer了
巴打報咩科?有無in過
Bba accounting 今個星期岩岩先in完
利申:絲
介唔介意講cgpa幾多
Fuck 失策
今日去完lingu個hall先知lingu asso都可以住hall
早知唔入ive啦
幾號submit報
其實低到痴左線得3.1.....
但未出上個sem gpa
唔好屌我垃圾 yr1冇心機讀咋
其實覺得如果唔係太差恒管都會收....佢比我個 offer cgpa係2.8....應該個個都一樣
我個時差唔多dead先考錢 十二月尾交
巴打報咩科?有無in過
Bba accounting 今個星期岩岩先in完
利申:絲
幾號submit報
我個時差唔多dead先錢 十二月尾交
我一月先交
咁應該二月先有interview
BTW interview問啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞