[Episode 3] Life is Strange: Before the Storm 討論區

345 回覆
12 Like 0 Dislike
模擬市民可以同性繁殖
第一次揀左話唔好聽 條友個樣

widowtracer最正
比外星人捉就得
其實有冇講steph點解同黑人兄弟咁熟
其實有冇講steph點解同黑人兄弟咁熟

劇情需要
有冇人覺得EP.3唔係做得幾好
rachel冇咩戲份 eliot果段好突兀 最後同damon對峙訓醒就話佢死左
同埋整體BTS好似好多野都冇解到
eg. rachel點解會吸毒同痴埋jefferson度(如果冇講真相) david同chole點解關係又變返惡劣 rachel父母點解會唔搵佢
farewell出未呀
ep3比我既感覺好散, 好似好多野都未收尾就完左
同damon對峙果到都好怪, chloe起身之後同sera傾計果到我仲以為好似佢老豆咁, 瓜左之後發夢傾計
係 打完仲多疑問過未打
同Sera傾計果度又係好奇怪 心諗有冇咁易呀
同埋Sera講到咁為Rachel著想 Rachel失蹤/死左佢去左邊
感覺BTS照顧shipper成份多過補完故事 選擇既影響有d細
有少少失望

秋秋
個樣老咗d
前半part個感覺係sera好急切想同rachel見面, 去到後面就突然放棄哂, 呢個轉變大得好誇張
既然可以戒毒成年咁耐, 證明佢決心都幾大丫...

提外話, victoria係前傳入面幾得意

企硬pricefield
唉,冇希望,聽朝繼續準時返工
好掛住MAX MAX快啲rewind返去幫我
玩完P5,又玩埋before the storm,究竟仲有咩好遊戲可以玩呢?

好空虛
買DELUXE 咁貴就係為左睇MAX
而家好似入場睇哥斯拉隻野完場前先出現
horizon zero dawn
psn做第一集免費果陣玩爆左,覺得好正好深刻

第二集都未玩

原來已經第三集,但感覺上再出就爛了
psn做第一集免費果陣玩爆左,覺得好正好深刻

第二集都未玩

原來已經第三集,但感覺上再出就爛了

呢集係第一集之前嘅前傳
唔係原班人馬整
唔怪得

第一集真心正,又特別,嫌太短

但最終章打到我又頭暈又作嘔,係locker度留得太耐
CAN'T AGREE MORE.
第一集應該拍到EP10都有野講
家陣得五集完全講唔哂D人物

希望第2集畫面會進步D
最緊係Lip sync, 唔夾口型真係冇左好多代入感
最好做到果張sheshe圖咁最好
同埋dontnod應該出隻arcadia bay嘅sims
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞