[Episode 3] Life is Strange: Before the Storm 討論區

345 回覆
12 Like 0 Dislike
我係全部真相講哂
但係留唔著rachel老母見面

metoo metoo

利申: 我唔係笑metoo,係ep3確實有呢句選項
家庭團聚失敗
總係會令我諗起呢首歌
https://youtu.be/0e4Crth_Hb8
劇透夠未啊!!!!!!
劇透夠未啊!!!!!!

我相信冬仔會得到比我哋更好嘅結局
家庭團聚失敗
總係會令我諗起呢首歌
https://youtu.be/0e4Crth_Hb8

又一個傷心故事
等緊max dlc

唔係同時出?
仲諗住今晚鳩衝返去見MAX

一早講左話early 2018

初初睇PSN個介紹講EP3連埋DLC
可能我記錯

如果連住出
EP3實比佢搶哂風頭
佢老豆好撚仆街
玩左一半 今晚繼續

上集最尾佢老豆已經
劇透夠未啊!!!!!!

可能佢會得 佢fdzone左rachel
好似話如果之前揀左bracelet有機會得
劇透夠未啊!!!!!!

不過有人揀左kiss都一樣見到老母 但成功率好低
劇透夠未啊!!!!!!

真係要慢慢研究 reddit啲料都係估估下
但統計數字係有人做到
劇透夠未啊!!!!!!

但統計數字係有人做到

姐係點?
而家試下?
劇透夠未啊!!!!!!

但統計數字係有人做到

姐係點?
而家試下?

我揀咗kiss,冇另外開多個save
冇諗過佢咁古惑用返ep2啲選項
翻睇過ep3嘅選項,應該同見老母無關
可能真係KISS or BRACELET
Rachel 係咪點都要死
如果係咁 都好sad下
想比佢見老母
Btw ep3完美涵接下集 一見到d影相聲就好心寒同sad
想佢見老母使唔使由頭開始玩
想佢見老母使唔使由頭開始玩

第2集開始
就算見到老母, 最後都係要死係影相佬到

最後專登重玩比佢到見到老母, 當係還rachel死前一個心願
劇透夠未啊!!!!!!

但統計數字係有人做到

姐係點?
而家試下?

唔會係呢兩個取決掛 .. 應該好快有人發掘到kiss條線點行
冇可能kiss vs 老母咁賤掛 如果係咁應該9成人放棄老母
就算見到老母, 最後都係要死係影相佬到

最後專登重玩比佢到見到老母, 當係還rachel死前一個心願

Rachel 係咪點都要死
如果係咁 都好sad下

呢樣野就係before the storm最虐待既位
屌原來好撚多彩蛋
次次係夢入面dnotes同sms有特別野
屌原來好撚多彩蛋

EP1 EP2果陣已經係咁 chloe之前見到佢老豆果陣已經有得睇
屌原來好撚多彩蛋

EP1 EP2果陣已經係咁 chloe之前見到佢老豆果陣已經有得睇

漏撚曬

但統計數字係有人做到

姐係點?
而家試下?

唔會係呢兩個取決掛 .. 應該好快有人發掘到kiss條線點行
冇可能kiss vs 老母咁賤掛 如果係咁應該9成人放棄老母

我玩嘅時候,得7%嘅Rachel見到老母
屌原來好撚多彩蛋

漏撚曬

尋晚都諗住由ep2重玩,點知玩玩下諗到
無論點做Rachel最後都係死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞