[Episode 3] Life is Strange: Before the Storm 討論區

345 回覆
12 Like 0 Dislike
冇LiS
BTS只係一隻普通到唔普通嘅lesbian simulator
玩左陣ep3[img]assets/faces/xm/bye.gif[/img]
仲未玩哂
WFC左Rachel冇心玩添[img]assets/faces/xm/frown.png[/img]
其實如果BTS擺喺LIS前出會唔會好好多[img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img]
[img]assets/faces/xm/angel.gif[/img] 冇LiS
BTS只係一隻普通到唔普通嘅lesbian simulator

好想幫chloe奶
唔知LiS 2整成點呢?
當初一代俾人屌話Max做乜唔提早警告個鎮啲人 搞到最後焗住要悲or悲
如果LiS係有心玩混沌理論
咁就應該要做到好似石頭門咁
玩埋多線穿越、理想世界、莫比烏斯環
而家只係玩咗一個蝴蝶效應,已經俾個風暴嚇到收手唔敢再玩
唔係整緊隻吸血鬼GAME? 應該未開始開發
BTW, 你是咪RICKY? Hi
最驚BTS搞亂世界觀
其實LiS可以朝超能力+Spirit路線寫落去

類似Stranger things咁
到而家唔明點解個鎮打風啲人唔識自己走
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你
呢度傾嗰幾個咪又係以前舊登嗰啲人
香港有幾多人會玩LiS吖
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你

Telltale Walking Dead都少人玩仲點會LiS
香港直頭玩單機GAME都少人啦
BTW岩岩DL左隻doki doki literature club試下玩
香港的確少人玩LIS, 我推極身邊d fd去玩都推唔到, 連game都買埋送比佢地都無開到
有時睇完REDDIT, 睇完FF想搵人分享下同傾下都無
係香港,打機已經變成係發洩同埋炫耀
講故事嘅驚=悶
Open world RPG=浪費時間
我身邊啲frd直頭連PC驚都唔玩
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你
BTW岩岩DL左隻doki doki literature club試下玩

香港 D粉皮淨係識射射射
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你

Telltale Walking Dead都少人玩仲點會LiS
香港的確少人玩LIS, 我推極身邊d fd去玩都推唔到, 連game都買埋送比佢地都無開到

呢度
食雞食雞食雞
LoL LoL LoL
射嘢最舒暢
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你

係香港,打機已經變成係發洩同埋炫耀
講故事嘅驚=悶
Open world RPG=浪費時間
我身邊啲frd直頭連PC驚都唔玩

冇咩留意而家香港與乜
果日 D人話食雞先知有 pubg呢隻驚
高登尼釆 Hi
係啊, HI
有LIS既地方都有你

香港 D粉皮淨係識射射射
食雞食雞食雞
LoL LoL LoL
射嘢最舒暢

玩 moded skyrim就最高汁
仲記得正傳EP3,4,5出完之後reddit好多WTF OMG既反應
呢隻BTS EP3反而好平淡

widowtracer?
未打`唔做評論住
不過我一開始對BTS已經有偏見

係呀
等farewell

玩襯D驚都係Lesbian
百合無限好 只是生不了
個看更真係走左去唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞