[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (55) - Peek-A-Boo 遲來的一位粗卡

1001 回覆
31 Like 18 Dislike

身心疲累

咁咪幾可愛,有乜咁疲累

唔關車厘事 係我攰姐

有咩唔開心咪講出嚟畀大家開心下

我有個朋友原本睇開友團
後來轉睇啤啤
以為佢會專一
點知佢竟然著住件啤啤衫去睇友團concert
視啤啤為無物
仲走去去廁所比人捉到
好唔開心
呢排佢仲FF我車厘寫歌比佢
大家覺得應該點先可以帶番佢去正軌

有咩唔開心咪講出嚟畀大家開心下

我有個朋友原本睇開友團
後來轉睇啤啤
以為佢會專一
視啤啤為無物
仲走去去廁所比人捉到
好唔開心

太過份了
我有個朋友原本睇開友團
後來轉睇啤啤
以為佢會專一
視啤啤為無物
仲走去去廁所比人捉到
好唔開心

我有個朋友原本好鍾意車厘
後來車厘剪咗短髮
以為佢都會鐘意啦
點知佢竟然嫌棄咗短髮車厘
視短髮為無物
仲喺啤啤 post 度叫晒春
唉,好唔開心
呢排佢仲FF我車厘日本出道會留返長髮
我覺得你個朋友無咩嘢阿,起碼仲知道自己咩陣營
但係ubro個朋友就唔得啦
收到風,好似都唔係第一次發生添

抽返國絲水

以小賤貨之口還小賤貨之身

我有個朋友原本好鍾意 ____ ____
後來____ ____ 剪咗短髮
以為佢都會鐘意啦
點知佢竟然嫌棄咗短髮____ ____
視短髮為無物
仲喺 ____ post 度叫晒春
唉,好唔開心
呢排佢仲FF我____ ____ 會留返長髮

整埋個版俾你填啦…

以為佢都會鐘意啦
視短髮為無物
唉,好唔開心

整埋個版俾你填啦…

template式脫飯

以為佢都會鐘意啦
視短髮為無物
唉,好唔開心

整埋個版俾你填啦…

等我填番_ 銀放響我果邊個post bin下先
template式脫飯

髮西斯專用脫飯 template

姐姐 line 俾人捕到撐枱腳
衫都唔換呀…

姐姐 line 俾人捕到撐枱腳
衫都唔換呀…

我又要一齊撐枱腳呀
https://youtu.be/n9etZdjJdqs
MAMA PAB 門面 focus
https://youtu.be/n9etZdjJdqs
MAMA PAB 門面 focus

個短陰越睇越順眼

個短陰越睇越順眼

短髮睇睇下都會好慣
IG見有人影到佢地尋日都去左睇師兄

個短陰越睇越順眼

越睇越可愛 短陰加傻笑

佢地IG up 咗相睇師兄撐場啦

家族愛

家族愛

補番張相先

家族愛

補番張相先

白菜個陰

feel到有人叫我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞