[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (55) - Peek-A-Boo 遲來的一位粗卡

1001 回覆
31 Like 18 Dislike
下星期六過去韓國睇師姐演唱會
可以順便搵下

而家有得買啦
SUM 門市 :coex, 東大門DDP, 明洞樂天 young plaza B1

U巴收到
多謝U巴送嘅週邊

31號係咪室內?

31號係咪室內?

MBC 好似話唔會再分地方搞嘛

今年應該唔使吹風啦

31號係咪室內?

今年應該唔使吹風啦

白菜同joy同一眾啤粒最開心

31號係咪室內?

今年應該唔使吹風啦

白菜同joy同一眾啤粒最開心

終於唔洗凍到打晒冷震
終於唔洗凍到打晒冷震

最緊要係 HOT JOY 著多件衫…
啤粒唔想P 塊紫菜俾佢…
終於唔洗凍到打晒冷震

最緊要係 HOT JOY 著多件衫…
啤粒唔想P 塊紫菜俾佢…

紅地隻衫經常都好危險 表演希望cody醒醒定定啦

準備好睇時尚恐怖分子精選

準備好睇時尚恐怖分子精選

放心睇啦,無伏架

大師兄同大大師兄出7仔t-money
再遲d會出啤啤

https://www.koreastardaily.com/tc/news/100826

"In the five-color, five-person holiday shoot of Red Velvet with Singles magazine for their comeback with 2nd full album Perfect Velvet, Irene said, 'I had a busy year doing CFs, not just album activities'.

'I think it's really my duty as the eldest in the group,' Irene said."

"In the five-color, five-person holiday shoot of Red Velvet with Singles magazine for their comeback with 2nd full album Perfect Velvet, Irene said, 'I had a busy year doing CFs, not just album activities'.

'I think it's really my duty as the eldest in the group,' Irene said."

係愛呀
國C原來仲未春完

大師兄同大大師兄出7仔t-money
再遲d會出啤啤

https://www.koreastardaily.com/tc/news/100826

5000won咁抵玩,好難買
早晨 今晚會好凍呀,出街記住帶多件衫呀

真毒邊有街出
係屋企煲啤啤綜藝

高祖新廣告?!

真毒邊有街出
係屋企煲啤啤綜藝

聽住啤啤過聖誕

高祖新廣告?!

偵探look
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞