[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (55) - Peek-A-Boo 遲來的一位粗卡

1001 回覆
31 Like 18 Dislike
而家只係希望佢地可以平伏番心情

其實而家都停晒所有 schedule
白菜23號個咖啡簽名會都要延期…
我諗最快都要到三大台歌謠祭佢地先會上返水…

好似全sm都停晒所有schedule
平日都覺得佢地辛苦 但而加咁仲要年尾格硬強顏歡笑咁表演
唉師姐抽concert點算
都唔知有無心情唱落去

咁就真係睇師姐點諗啦…
我覺得延期係會比較好…

話唔定歌謠祭唔上都唔出奇…
SM 係有良心既話,俾佢地抖耐少少啦…

但放哂風有合作舞台 唉身為家族飯好傷心

寧願無嘢睇
全體放返幾個月大假
再逼再推上台真係無意思無好處
就算佢哋有心機表現,我都無心機睇

寧願無嘢睇
全體放返幾個月大假

更何況佢地應該冇心機 要佢地表演同行屍走肉冇分別
有消息話車厘係現場暈左 希望Sm家族堅強撐住

未證實既嘢唔好亂咁講,完…

寧願無嘢睇
全體放返幾個月大假

更何況佢地應該冇心機 要佢地表演同行屍走肉冇分別

真係寧願冇野睇
佢地冇心情表演 我地冇心情睇

搞到我都冇乜心情去睇抽抽演唱會....
不過如果延期我仲麻煩
都唔知有無心情唱落去

咁就真係睇師姐點諗啦…
我覺得延期係會比較好…

仲有幾日就開應該好難改
雖然我個人都希望改期,依家佢上到台我都唔知用咩心情去睇
都唔知有無心情唱落去

咁就真係睇師姐點諗啦…
我覺得延期係會比較好…

仲有幾日就開應該好難改

啱呀.... 仲諗住有合唱....
仲有幾日就開應該好難改

啱呀.... 仲諗住有合唱....

SM 呢一兩日無公布既話都 show must go on 架啦…
至於咩心情… 唯有師姐先知
如果改唔到期都無計,不過有嘢做有時可以分散下。喊出黎好事,屈住喺個心仲傷。SM家族要堅強
聽講呢個係韓國好有權威性嘅一個榜
高祖idol榜第四
Red Flavor歌曲榜第五

白菜

撐住啊
路人睇見佢封遺書都眼濕濕
名成利就原來背後咁抑鬱嘅 以前睇佢同白菜上認哥仲以為佢係好開朗嘅人
jonghyun rip
如果改唔到期都無計,不過有嘢做有時可以分散下。喊出黎好事,屈住喺個心仲傷。SM家族要堅強

我估佢地五個都喊咗成晚架啦…

歌謠祭呢d上唔上都無所謂啦…
俾面show黎既啫…
不過都係睇SM俾佢地抖幾耐啦…

撐住啊
路人睇見佢封遺書都眼濕濕
名成利就原來背後咁抑鬱嘅 以前睇佢同白菜上認哥仲以為佢係好開朗嘅人
jonghyun rip

之前成日見到佢哋都覺得5閃笑容咁燦爛
好開心好positive,以為佢哋好滿足係舞台同不同領域上面發展
原來無形壓力咁巨大。。。
好開心好positive,以為佢哋好滿足係舞台同不同領域上面發展

cb 成績差少少俾人話…
同人影下合照打下電話講生日快樂又話搲frd…
跳得無咁好又話hea 跳…
聽埋咁多閒言閒語你話無壓力就假啦…

之前門面都話有上網睇留言睇到唔開心,跟住就覺得自己做得唔夠好…

作為飯既可以做既嘢唔多…
唯有希望門面識得諗啦

cb 成績差少少俾人話…
同人影下合照打下電話講生日快樂又話搲frd…
跳得無咁好又話hea 跳…
聽埋咁多閒言閒語你話無壓力就假啦…

之前門面都話有上網睇留言睇到唔開心,跟住就覺得自己做得唔夠好…

作為飯既可以做既嘢唔多…
唯有希望門面識得諗啦

其實問心啦 批評果啲言論好似好理性 但我諗大部分都係路人囉..
跟本就係啲路人雞蛋挑骨頭咁 唔知頭唔知路就亂咁批評 冇乜表情就話西面 做乜都比人無限放大 作為飯真係好希望idol眼中自私啲唔好理路人講乜 就咁聽飯講同飯圍爐其實仲好啦...

其實問心啦 批評果啲言論好似好理性 但我諗大部分都係路人囉..
跟本就係啲路人雞蛋挑骨頭咁 唔知頭唔知路就亂咁批評 冇乜表情就話西面 做乜都比人無限放大 作為飯真係好希望idol眼中自私啲唔好理路人講乜 就咁聽飯講同飯圍爐其實仲好啦...

韓國網民d留言mean到
做韓國藝人真係好難 做錯一件事已經被人插到體無完膚

韓國網民d留言mean到
做韓國藝人真係好難 做錯一件事已經被人插到體無完膚

所以講衰野真係好激氣
邊個細個唔做錯野呀..十幾歲人咋
韓國網民on9

係未已經變咗做白菜拍廣告既指定動作....

係未已經變咗做白菜拍廣告既指定動作....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞