網址長到睇唔過眼 IT佬免費相助 中環旗袍小店老闆:感動到黐線

130 回覆
225 Like 28 Dislike
redirect會落唔到google ad
Bit.ly咪得囉
而家要每年比錢續會
8蚊買個domain
轉頭換個 web site 去咸網就仆街

邊可能用人地 reg 既 domain

留名等睇
到時小店做起咗
會唔會到時有條it狗走出嚟話間鋪佢都有份

可能諗多咗
到時小店做起咗
會唔會到時有條it狗走出嚟話間鋪佢都有份

可能諗多咗

IT狗公:條女我有份
如果Ding係靚女既話
成件事就解得通

我可以。

大家覺唔覺有幾分似靚湯
中出之選
yan shang

一樣嫣裳記就會有游b
一講
轉頭換個 web site 去咸網就仆街

邊可能用人地 reg 既 domain

陰謀論,五年後間嘢做起咗,個個客用開呢個網址,續期時IT佬獅子開大口
所以應該係IT佬教佢個原理,再transfer domain / 俾registrar 個account佢

按道理應該要咁做 一係大家合作

重要諗埋五年後
可能IT狗死鳩咗呢?坐緊監呢?反咗面呢?
到時間嘢就運作唔到
做IT諗都諗到啦
重有你點知個domain啱個客心水
單嘢真係唔太合理
除非大家識嘅一早夾定囉
8蚊買個domain

$8 for 5年
做cheap哂it行業 仲要免費添

如果食到抵
8蚊買個domain

$8 for 5年

8蚊一年,之後第二年起就唔係咁既價
可唔可以租過夜

IT狗自己貼錢架
it狗媾女招數
但我想問,雖然個it佬租咗個domain, 但佢點將原本啲野擺入新網站到?
即係我唔比錢租domain,我網站係abc.wordpress.com,如果有人比錢買起abc.com,我個網站啲野會自動過咗abc.com?

呢個真好笑!
但我想問,雖然個it佬租咗個domain, 但佢點將原本啲野擺入新網站到?
即係我唔比錢租domain,我網站係http://abc.wordpress.com,如果有人比錢買起http://abc.com,我個網站啲野會自動過咗http://abc.com?

最簡單是旦打幾行html就做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞