網址長到睇唔過眼 IT佬免費相助 中環旗袍小店老闆:感動到黐線

130 回覆
225 Like 28 Dislike
Patrick係咪試女裝旗袍

你估你咩 生滋羊
篇文就真係冗長啦 hk01
https://goo.gl/egmyjZ

用Google URL Shortener 好簡單咋喎
唔怪得腦魔成日呻吟啦
https://goo.gl/egmyjZ

用Google URL Shortener 好簡單咋喎
唔怪得腦魔成日呻吟啦

你做生意用goo.gl咁得意
Patrick係唔係天秤座

關你撚事咩
我屌你老母個臭閪關愛座
如果Ding係靚女既話
成件事就解得通

我可以。
新網用wordpress?好撚勁喎
利申 用緊 一頭霧水
轉頭換個 web site 去咸網就仆街

邊可能用人地 reg 既 domain

陰謀論,五年後間嘢做起咗,個個客用開呢個網址,續期時IT佬獅子開大口
所以應該係IT佬教佢個原理,再transfer domain / 俾registrar 個account佢
新網用wordpress?好撚勁喎
利申 用緊 一頭霧水

wordpress.om都勁
篇野班左間旗袍賣廣告
幫左隻IT狗賣廣告(裡初創公司)
幫左hk01賣廣告(太多繕稿unfollow左
加埋間野出名左IT狗又會...
免費廣告
點解01 會知呢單嘢
IT狗係人類最好既朋友

IT狗自己出錢出力
其實wix入面有寫俾錢就可以唔洗咁長
唔好話條女小小錢都唔肯俾

貪小便宜
一個咁好既機遇 個男仔應該嘗試同老闆娘接觸左先傾
下有無得合作一齊搞 負責做IT 既野 咁咪大家都搵到錢囉 If you are good at something never do it for free都唔明真係點做人
轉頭換個 web site 去咸網就仆街

邊可能用人地 reg 既 domain

陰謀論,五年後間嘢做起咗,個個客用開呢個網址,續期時IT佬獅子開大口
所以應該係IT佬教佢個原理,再transfer domain / 俾registrar 個account佢

按道理應該要咁做 一係大家合作
篇野班左間旗袍賣廣告
幫左隻IT狗賣廣告(裡初創公司)
幫左hk01賣廣告(太多繕稿unfollow左
加埋間野出名左IT狗又會...

女人大晒
到時IT厹唔再幫佢嘅話
就上IG FB公審IT厹
話IT厹因愛成恨想害佢
域名年費$250,5年係$1250喎。

條女創業但又唔想畀呢筆錢
居然有隻IT狗公幫佢畀埋
咁佢用自己公司名申請 將來個名好值錢既話 咁點
域名年費$250,5年係$1250喎。

條女創業但又唔想畀呢筆錢
居然有隻IT狗公幫佢畀埋

用完即丟
想做兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞