[突發]泛民議員包圍立法會最新突破!!!

104 回覆
143 Like 11 Dislike
劇本已經寫好

1.大叫可恥當升左級
2.係電視機下比人抬出會議廳
3.修改議事規則最後通過
4.民主派開記招,流曬馬尿話今日係民主最黑暗一日,然後話日後仲有好多場仗要打,搬曬d高鐵,23條出來
5.記招最後就會話會繼續監察政府
6.動員社運KOL,黃絲,大中華膠去幫飯民去污名化 (例如黎則奮,細黃伯,區家麟),內容不外乎懶感性中二病文章,例子有”.....殊死決戰”,”時代選中我們走在一起”
7.和理非香港人一呼百應,感謝佢地既付出,邊個唔認同就會批鬥佢地,理由不外乎”獨立呀”,”勇武呀”,”從政一定要知所進退”
8.如常繼續返工

漏左9. 下屆立法會選舉再用呢D話題消費選民
連登仔除咗笑泛民 仲做過啲咩?[

泛民除左得啖笑之外 仲做到d咩?
你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

話泛民冇貢獻係自欺欺人,你自己諗,我懶得打字
講閪咩
連登仔咪又係網上抗爭

大家都咁廢,SUPER!
講閪咩
連登仔咪又係網上抗爭

你條中坑又做過咩呀 去左訓街支持未講咁多野

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

喂咁你琴晚有冇落去呀?
其實 就算改法定人數
我覺得影響會比想像中細
首先全職議員係建制派唔多
第二 懶開就係懶 正如返九點 你遲到 你改返十一點 十二點 一點 一樣會遲到
姐係唔出席 門檻再低 更唔會出席 根本就晒鳩氣 建制只係搵食 有人抗衡先有佢地 天下同聲佢地乞食架咋

有爭議性方案玩點鐘時, 好多時有廿件保皇狗以上
保皇狗都要防俾人突襲番轉頭

同埋當有幾百億大白象分嗰陣點都會出廿件過左佢

仲有其他修改

影響係好大, 不過飯民

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

喂咁你琴晚有冇落去呀?

擺明冇啦

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

喂咁你琴晚有冇落去呀?

擺明冇啦

要返工,不了
補選非本土不投
泛民同保蝗食撚屎啦
你哋不單止唔幫手反對,仲笑泛民,其實呢啲係乜心態

場外點票?
你哋不單止唔幫手反對,仲笑泛民,其實呢啲係乜心態

場外點票?

比人出賣左咁多年仲追撚含

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

有,支持領匯上市,支修改議事規則!

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

答唔到就叫人自己諗,咩懶得打字

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳

答唔到就叫人自己諗,咩懶得打字

可能趕住落去聲援班廢物
劇本已經寫好

1.大叫可恥當升左級
2.係電視機下比人抬出會議廳
3.修改議事規則最後通過
4.民主派開記招,流曬馬尿話今日係民主最黑暗一日,然後話日後仲有好多場仗要打,搬曬d高鐵,23條出來
5.記招最後就會話會繼續監察政府
6.動員社運KOL,黃絲,大中華膠去幫飯民去污名化 (例如黎則奮,細黃伯,區家麟),內容不外乎懶感性中二病文章,例子有”.....殊死決戰”,”時代選中我們走在一起”
7.和理非香港人一呼百應,感謝佢地既付出,邊個唔認同就會批鬥佢地,理由不外乎”獨立呀”,”勇武呀”,”從政一定要知所進退”
8.如常繼續返工

9. 元旦日記得出黎鳩行第N次反威權遊行。
樓主有冇奇招?
收爹啦你班五毛
樓主有冇奇招?

你嗌班議員一個月出返十皮人工畀我袋先啦,唔係我免費教精你呀?
補選非本土不投
泛民同保蝗食撚屎啦

依你高見,誰是本土?
楊onq走得咁撚快

下次我投俾隻狗都唔投俾佢

利申:新東,上次投巴治奧

走啦屌你老母,投俾的士梁重大大聲聲講出嚟,唔驚俾人笑?
楊onq走得咁撚快

你老母俾狗屌,的士梁至少孭左幾百粒官司費要找數

呢幾條政棍做過咩?
楊onq走得咁撚快

你老母俾狗屌,的士梁至少孭左幾百粒官司費要找數

呢幾條政棍做過咩?

你都on9,我又話撐泛民咩?
投的士梁搞到本土同港獨個朵臭曬,變左過街老鼠
你作為投俾佢既選民好應該去剖腹啦,仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞