[突發]泛民議員包圍立法會最新突破!!!

104 回覆
143 Like 11 Dislike
立法會議員許智峯、陳志全、毛孟靜、朱凱廸,與前立法會議員梁國雄和社民連吳文遠正一起離開立法會示威區,他們邊離開邊高喊口號──今晚拉一個,明晚來十個;包圍立法會,聲討梁君彥。

笑撚死
劇本已經寫好

1.大叫可恥當升左級
2.係電視機下比人抬出會議廳
3.修改議事規則最後通過
4.民主派開記招,流曬馬尿話今日係民主最黑暗一日,然後話日後仲有好多場仗要打,搬曬d高鐵,23條出來
5.記招最後就會話會繼續監察政府
6.動員社運KOL,黃絲,大中華膠去幫飯民去污名化 (例如黎則奮,細黃伯,區家麟),內容不外乎懶感性中二病文章,例子有”.....殊死決戰”,”時代選中我們走在一起”
7.和理非香港人一呼百應,感謝佢地既付出,邊個唔認同就會批鬥佢地,理由不外乎”獨立呀”,”勇武呀”,”從政一定要知所進退”
8.如常繼續返工

夜啦瞓先,聽日見
楊onq走得咁撚快
楊onq走得咁撚快

下,人地趕飛機同老婆渡蜜月呀,話明關鍵一
楊onq走得咁撚快

下,人地趕飛機同老婆渡蜜月呀,話明關鍵一

立法會議員許智峯、陳志全、毛孟靜、朱凱廸,與前立法會議員梁國雄和社民連吳文遠正一起離開立法會示威區,他們邊離開邊高喊口號──今晚拉一個,明晚來十個;包圍立法會,聲討梁君彥。

笑撚死

下佢地自己走咪無人比人拉?
聽日咪無人去
楊onq走得咁撚快

下次我投俾隻狗都唔投俾佢

利申:新東,上次投巴治奧

笑撚死

下佢地自己走咪無人比人拉?
聽日咪無人去

聽聞今日全場有近三十人出席(計埋佢地)
呢班撚屌
肥菜清
凍冰冰返去j下衰妹好過啦
現場得30條友唔走可以做到d咩
肥菜清

再見
現場得30條友唔走可以做到d咩

Facebook新聞直播有六百幾個支持者睇架
凍冰冰返去j下衰妹好過啦

ching sick ball
屌你老母梁耀忠
屌你老母梁耀忠

俾好牌你都唔撚識用
搞撚到咁
屌你老母梁耀忠

俾好牌你都唔撚識用
搞撚到咁

聽梁榮忠好撚過啦

你個名啱撚哂佢地用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞