[突發]泛民議員包圍立法會最新突破!!!

104 回覆
143 Like 11 Dislike
楊onq走得咁撚快

下,人地趕飛機同老婆渡蜜月呀,話明關鍵一

真係飛撚左呀?
屌你老母梁耀忠仲敢沖出黎柒
立法會議員許智峯、陳志全、毛孟靜、朱凱廸,與前立法會議員梁國雄和社民連吳文遠正一起離開立法會示威區,他們邊離開邊高喊口號──今晚拉一個,明晚來十個;包圍立法會,聲討梁君彥。

笑撚死

下佢地自己走咪無人比人拉?
聽日咪無人去

聽聞今日全場有近三十人出席(計埋佢地)

琴晚到底拉左幾多個 本身都得三十人,佢哋自己又拉大隊走q 左
「拉一個,嚟十個」如果只係拉左幾丁友既話,聽日是但搵幾十條友嚟就已經fullfill左呢個預言
楊岳橋唔撚係呢個時候渡蜜月呀..?
立法會議員許智峯、陳志全、毛孟靜、朱凱廸,與前立法會議員梁國雄和社民連吳文遠正一起離開立法會示威區,他們邊離開邊高喊口號──今晚拉一個,明晚來十個;包圍立法會,聲討梁君彥。

笑撚死

下佢地自己走咪無人比人拉?
聽日咪無人去

聽聞今日全場有近三十人出席(計埋佢地)

琴晚到底拉左幾多個 本身都得三十人,佢哋自己又拉大隊走q 左
「拉一個,嚟十個」如果只係拉左幾丁友既話,聽日是但搵幾十條友嚟就已經fullfill左呢個預言

自己走算唔算被人拉?

你理得你 渡蜜月咁緊要 瘋狂啪啪啪

你理得你 渡蜜月咁緊要 瘋狂啪啪啪

楊onq走得咁撚快

下,人地趕飛機同老婆渡蜜月呀,話明關鍵一

民主 大晒啊
你哋呢啲犯民左膠黃屍大中華膠,真係唔死都無撚用
連登仔除咗笑泛民 仲做過啲咩?[

泛民除左得啖笑之外 仲做到d咩?

你敢話佢哋冇做咩?
聽日唔使返工咩?星期六先開會得唔得呀
你哋不單止唔幫手反對,仲笑泛民,其實呢啲係乜心態
其實 就算改法定人數
我覺得影響會比想像中細
首先全職議員係建制派唔多
第二 懶開就係懶 正如返九點 你遲到 你改返十一點 十二點 一點 一樣會遲到
姐係唔出席 門檻再低 更唔會出席 根本就晒鳩氣 建制只係搵食 有人抗衡先有佢地 天下同聲佢地乞食架咋
你哋不單止唔幫手反對,仲笑泛民,其實呢啲係乜心態

得罪講句,泛民廿年黎乜都做唔到,今日亦不外如是;倒不如直接了當,黎個23條,再加全體立法會變晒建制,黎個冚港隡

你敢話佢哋冇做咩?

願聞其詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞