宜家啲小朋友唔係叫Aden就叫Jden 好撚傻閪

195 回覆
302 Like 8 Dislike
叫linden
我個人最中意Eva
paul, john, peter, tom其實好正
傳統英式英文名
我最鐘意adam

港女最想自己個仔個英文名特別
讀中學個時最多乜son乜son
anson, jason, carson, hinson, nelson
女嘅就natalie, stephanie, michelle
一級有三個natalie, 三個michelle 兩個stephanie
做緊教育中心,200個學生有5個aiden,4個hayden

係咪仲有lucas
有個中學同學 英文名玩嘢
叫hydrocarbon
覺得幾型
叫Yannick
周街都聽到有人大嗌晴晴

連登周街都叫清,有咩出奇
做緊教育中心,200個學生有5個aiden,4個hayden

係咪仲有lucas

Locust 好聽D
鮑姐呢
鮑姐呢

我啱啱google 完, 鮑姐英文名仰係Nina
my name is linden
lm
我叫harden
早幾年好多Kelly Chloe Tiffany Jason benson 加一堆港女名牌名

而家成街都係aiden Jayden Hayden Samson Carson 晴晴 軒軒 芊芊蕎蕎
識改一定叫Arson
之前有個支那怪, 係DXLL做Customer Service, 叫ELEVEN

stranger things
唔好得罪佢 陣間用念力打柒你
毒撚係咪叫Hidden

屌你老母 係地鐵忍唔到笑

笑你老母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞