宜家啲小朋友唔係叫Aden就叫Jden 好撚傻閪

195 回覆
302 Like 8 Dislike
叫bauden 樓主咪滿意囉
Robben
做緊教育中心,200個學生有5個aiden,4個hayden

同學個仔
英文名太特別只會變得MK...... d 人用夾硬用中文名個玩法去改英文名,死都要獨一無二

外國一大堆 Philip, Henry, Michael

而家改反D 老餅名,Peter, Jack呢D 反而少人撞
Jaime Oliver 哩d 好耐冇見
好心d 19 家長睇下英國貴族同d 仔女改咩名
唔好跟埋d 閪女人

最搞笑係有D 改完唔識讀
我叫kindergarden

乜撚野係kindergarden

返去讀kindergarten啦
英文名太特別只會變得MK...... d 人用夾硬用中文名個玩法去改英文名,死都要獨一無二

潮流
識叫一定叫Jasper
james harden
我聽過 kaden, 第一次望唔識讀
另外請問叫Nolan ok?討唔討厭

碌撚

no撚又得

Christopher Nolan

原來反應係咁,咁諗過個先
叫返Peter, Tom, John算啦
叫andy 嗰啲全部都係傻閪
中文名嚟講起靜就最好聽
中文名嚟講起靜就最好聽

鮑姐
我叫London
Jaime Oliver 哩d 好耐冇見
好心d 19 家長睇下英國貴族同d 仔女改咩名
唔好跟埋d 閪女人

最搞笑係有D 改完唔識讀

Jaime, George咪又爛到爆
harry
andy
marco
男人三寶
鮑姐英文名係咩?

叫linden
咁鮑姐特別d,叫nina

唔怪得樓主中意鮑姐
咁鮑姐特別d,叫nina

唔怪得樓主中意鮑姐

又lin 又鮑
Burden

你都識講老餅
連老豆老母都唔中意
重點會改比D o靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞