宜家啲小朋友唔係叫Aden就叫Jden 好撚傻閪

195 回覆
302 Like 8 Dislike
朋友三胞胎
分別叫Ason Benson Carson
好方便

三個係咪唔同老逗
A個仔, B個仔同C個仔

Dickson Eason Fuckson

Ferguson
Hilton Sheraton
Eddy
有冇神
無神
朋友三胞胎
好方便

三個係咪唔同老逗

Dickson Eason Fuckson

Ferguson

Greyson
我叫不利多den
我叫不利多den

heathcliff
朋友三胞胎
好方便

三個係咪唔同老逗

Dickson Eson Fuckson

叫Dickson的人/同個仔改名叫Dickson嘅人,我真係萬分"欽敬"
我聽過 kaden, 第一次望唔識讀
另外請問叫Nolan ok?討唔討厭

碌撚

我都想叫nolan

貴姓杜?
Nolan To?
而家Peter Sam Tom係咪絕哂種?
其實Peter幾好

Mary Betty how are you?
毒撚係咪叫Hidden

屌你老母 係地鐵忍唔到笑
以前有段日子好撚多香港小朋友叫Kelvin 同 Max
另外Anson就真係香港公廁名

利申,識6個Anson

Eric 都係, 由其是it 呢行。。。
我公司有6個Eric , 我舊公司又有個,我計計埋埋識超過十個Eric
paul, john, peter, tom其實好正
傳統英式英文名
我最鐘意adam
以前有段日子好撚多香港小朋友叫Kelvin 同 Max
另外Anson就真係香港公廁名

利申,識6個Anson

Eric 都係, 由其是it 呢行。。。
我公司有6個Eric , 我舊公司又有個,我計計埋埋識超過十個Eric

屌,唔撚記得telegram group 果堆eric, 如果記埋果堆成三十個喇,仆街
Adrian 同乜den有力一拼
Nathaniel
Chuck
我聽過 kaden, 第一次望唔識讀
另外請問叫Nolan ok?討唔討厭

碌撚

我都想叫nolan

貴姓杜?
Nolan To?

paul, john, peter, tom其實好正
傳統英式英文名
我最鐘意adam

Adam 可以食Eve
周街都聽到有人大嗌晴晴
叫得呢d名多數係偽中產
唔小心中出有左 叫sudden

叫accident
之前有個支那怪, 係DXLL做Customer Service, 叫ELEVEN
Baby Kingdom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞