Neway根本係垃圾

92 回覆
294 Like 5 Dislike
竟然冇正關楚耀

竟然冇左關楚耀
我而家唱 k 真係走去深圳唱算數, 一個人唱足3個鐘都係幾十蚊

上面又唔注重版權 故此一定有 MV版你唱

深圳唔係間間啲聲都靚 有啲真係好拆

我又冇咁講究

我去開一間叫樂爵既 ktv, 當時好似光顧一客午餐就可以唱3個鐘, 但要用傳統有綫咪高鋒

咪你老母高鋒

光你老母顧

一你老母客
今年年頭個陣去唱,揀張學友既歌,見到得3首
而家得返班廢老師奶去唱
以前有greenbox同neway鬥咪有進步
而家redmr明顯唔夠neway鬥
咪同cctvb一台獨大一樣

Redmr 好坐好食又平D
係衰在D歌嘅版權真係

red mr 有陳奕迅同周杰倫新歌
neway 只有一推英皇歌同推垃圾新人歌
我而家唱 k 真係走去深圳唱算數, 一個人唱足3個鐘都係幾十蚊

走呀巴打
呢度唔講得呢d野架
你由得佢地一係比二三百唱垃圾
一係冇得唱啦

你比多個選擇佢地又會懶清高 好多大道理
香港人岩比人禁住黎搶

死撚開啦支那人
redmr 仲on9

係d 不知名歌手翻唱既版本

走呀巴打
呢度唔講得呢d野架
你由得佢地一係比二三百唱垃圾
一係冇得唱啦

你比多個選擇佢地又會懶清高 好多大道理
香港人岩比人禁住黎搶

on99
唱個k都要搭成個鐘車同過關

深圳唔係間間啲聲都靚 有啲真係好拆

我又冇咁講究

我去開一間叫樂爵既 ktv, 當時好似光顧一客午餐就可以唱3個鐘, 但要用傳統有綫咪高鋒

收皮啦廢柴支那狗
原來咁多人都視版權而無物
去過一次大陸唱 真係返唔到轉頭
英文歌韓文歌又齊 好過香港多多聲
屌你 連100毛果首on9 英文歌都講到獨家試唱
笑撚死人咩
以前大聯盟好多歌都無曬,屌佢老味,以前去energy唱k唱到唔捨得走,而家無唱到無歌好揀好無癮
仆街今日本身諗住去唱 睇完個post即刻諗緊去唔去好
屌你 連100毛果首on9 英文歌都講到獨家試唱
笑撚死人咩

咁嘅垃圾會有人唱咩,九唔搭八咁
以前大聯盟好多歌都無曬,屌佢老味,以前去energy唱k唱到唔捨得走,而家係唱到無歌好揀好無癮
仆街今日本身諗住去唱 睇完個post即刻諗緊去唔去好

係咪真係冇哂張敬軒
仲有某啲歌會得中國好聲音嘅版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞